Gençlerden Şayir'e coşkulu destek

Dilovası 25.02.2019 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gençlerden Şayir'e coşkulu destek

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir Dilovası'nda gittiği her yerde büyük ilgi ve destek görmeye devam ederken, en büyük destek yıllardır her zaman Hamza abileri olarak gördükleri gençlerden geliyor.

Samimiyeti ve sıcakkanlılığı ile ilçede gençlerin abisi olan AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki gün gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mimar Sinan Mahallesi gençlerinden oluşan yaklaşık 300 genç AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının önüne gelerek Şayir'e destek oldu. Mimar Sinan Mahallesi'nde toplanan gençler AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı önüne kadar yürüyerek gelirken, gençlerin coşkusu Başkan Adayı Şayir’i mutlu etti. GENÇLERİN SEVGİSİNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM Gençlerin bu ilgisine karşın mutlu olduğunu dile getiren Hamza Şayir  "Dilovalılar beni biliyor tanıyor. Niyetimizin Dilovası’nı kalkındırmak ve sosyal, kültürel ve yaşamsal anlamda Dilovası halkının hak ettikleri modern bir kent oluşturmak olduğundan emin oldukları için partimize ve bize destek veriyorlar. Bu tablodan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Yaşantım boyunca her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya ve onlara destek olmaya çalıştım. İnşallah onların bu sevgisine ve desteğine layık olmaya çalışacağım. Rabbim bizi utandırmasın" dedi.
AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir Dilovası'nda gittiği her yerde büyük ilgi ve destek görmeye devam ederken, en büyük destek yıllardır her zaman Hamza abileri olarak gördükleri gençlerden geliyor.

Samimiyeti ve sıcakkanlılığı ile ilçede gençlerin abisi olan AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki gün gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mimar Sinan Mahallesi gençlerinden oluşan yaklaşık 300 genç AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının önüne gelerek Şayir'e destek oldu. Mimar Sinan Mahallesi'nde toplanan gençler AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı önüne kadar yürüyerek gelirken, gençlerin coşkusu Başkan Adayı Şayir’i mutlu etti.

GENÇLERİN SEVGİSİNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM

Gençlerin bu ilgisine karşın mutlu olduğunu dile getiren Hamza Şayir  "Dilovalılar beni biliyor tanıyor. Niyetimizin Dilovası’nı kalkındırmak ve sosyal, kültürel ve yaşamsal anlamda Dilovası halkının hak ettikleri modern bir kent oluşturmak olduğundan emin oldukları için partimize ve bize destek veriyorlar. Bu tablodan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Yaşantım boyunca her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya ve onlara destek olmaya çalıştım. İnşallah onların bu sevgisine ve desteğine layık olmaya çalışacağım. Rabbim bizi utandırmasın" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.