Gençlere 2 bin 210 TL

Ekonomi 25.01.2019 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gençlere 2 bin 210 TL

Bilişim eğitimlerine katılanlara günlük ödeme 75 liradan 85 liraya çıktı. Gençler ayda 2 bin 210 lira alarak iş tecrübesi edinebilecek..

Gençler, İŞKUR'un İşbaşı Eğitim Programları ile hem iş tecrübesi kazanıyor hem de eğitim süresince harçlık alıyor. Özellikle geleceğin meslekleri olarak görülen bilişim sektöründeki mesleklerle ilgili programlara katılanlara daha yüksek ödeme yapılıyor. Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bilişim sektöründeki mesleklerde İŞKUR tarafından düzenlenen İşbaşı Eğitim Programları'nda günlük ödeme miktarını 75 liradan 85 liraya çıkardıklarını bildirdi. 9 AY UYGULANIYOR Bilişim alanında düzenlenen İşbaşı Eğitim Programları'na 18-29 yaş arası gençler katılıyor. Bu programların süresi en fazla 9 ay olarak uygulanıyor. Programlar haftada 6 günü aşamıyor. Bu programlara katılan gençler hem bilişim sektöründe iş tecrübesi kazanacak hem de eğitim süresince günlüğü 85 liradan ayda (26 gün) 2 bin 210 lira alabilecek..
Bilişim eğitimlerine katılanlara günlük ödeme 75 liradan 85 liraya çıktı. Gençler ayda 2 bin 210 lira alarak iş tecrübesi edinebilecek..

Gençler, 'un  ile hem iş tecrübesi kazanıyor hem de eğitim süresince harçlık alıyor. Özellikle geleceğin meslekleri olarak görülen bilişim sektöründeki mesleklerle ilgili programlara katılanlara daha yüksek ödeme yapılıyor. Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bilişim sektöründeki mesleklerde İŞKUR tarafından düzenlenen İşbaşı Eğitim Programları'nda günlük ödeme miktarını 75 liradan 85 liraya çıkardıklarını bildirdi.

9 AY UYGULANIYOR
Bilişim alanında düzenlenen İşbaşı Eğitim Programları'na 18-29 yaş arası gençler katılıyor. Bu programların süresi en fazla 9 ay olarak uygulanıyor. Programlar haftada 6 günü aşamıyor. Bu programlara katılan gençler hem bilişim sektöründe iş tecrübesi kazanacak hem de eğitim süresince günlüğü 85 liradan ayda (26 gün) 2 bin 210 lira alabilecek.
.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.