19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gençlere günde 75 Lira

Ekonomi 12.03.2018 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gençlere günde 75 Lira

İstihdam seferberliği kapsamında işbaşı eğitim programlarına katılan gençler destekleniyor. Halen işbaşı eğitim programlarına katılanlara günlük 54 lira cep harçlığı veriliyor. Yeni düzenlemeyle; siber güvenlik, yenilebilir enerji, bulut bilişim, kodlama gibi geleceğin mesleklerine ilişkin işbaşı eğitim programlarına katılan gençlerin günlük 75 lira cep harçlığı alması sağlanacak. İŞKUR, bu alanlarda işbaşı eğitim programı gerçekleştirecek. Bu programlara katılan 18-29 yaş arası gençlere 9 aya kadar değişen sürelerde destek verilecek. Normalde işbaşı eğitim programlarına katılanlar öğrenci değilse günde 54 lira alıyor..

İstihdam seferberliği kapsamında işbaşı eğitim programlarına katılan gençler destekleniyor. Halen işbaşı eğitim programlarına katılanlara günlük 54 lira cep harçlığı veriliyor. Yeni düzenlemeyle; siber güvenlik, yenilebilir enerji, bulut bilişim, kodlama gibi geleceğin mesleklerine ilişkin işbaşı eğitim programlarına katılan gençlerin günlük 75 lira cep harçlığı alması sağlanacak. , bu alanlarda işbaşı eğitim programı gerçekleştirecek. Bu programlara katılan 18-29 yaş arası gençlere 9 aya kadar değişen sürelerde destek verilecek. Normalde işbaşı eğitim programlarına katılanlar öğrenci değilse günde 54 lira alıyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.