19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Gençlere yönelik çalışmalar ön planda!”

Siyaset 22.10.2020 - 21:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gençlere yönelik çalışmalar ön planda!”

DİLOVALI GENÇLERDEN BAŞKAN YILDIRIM’A YOĞUN İLGİ

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım önceki dönem ilçe başkanlığı süresince yaptığı hizmetlerinin üzerine koyarak ilerlemeye devam ediyor. Siyasi kariyerine 1997-2001 Fazilet Partisi Gebze İlçe Gençlik Başkan Yrd. İle başlayan İlhan Yıldırım AK Parti’nin kurulmasından itibaren AK Parti Dilovası Belde Başkan Yardımcılığı, AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcılığı, AK Parti Dilovası Kurucu İlçe Başkanlığı, AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyeliği, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği,  gibi çeşitli görevlerle teşkilata hizmetlerini sürdürdü. Son olarak kurucusu olduğu AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın gerçekleşen 5. Olağan İlçe Kongresi sonrası İlçe Başkanı seçilen İlhan Yıldırım, Dilovası’ndaki 23 yıllık yoğun hizmet mesaisine devam ediyor. 2. Kez Dilovası İlçe Başkanlığı görevine getirilen Başkan Yıldırım önceki dönemde Dilovası’nda gösterdiği büyük hizmetlerini yeni döneminde de hız kesmeden sürdürüyor.  GENÇLERE VERDİĞİ ÖNEM İLE BİLİNİYOR Geçtiğimiz günlerde Dilovası Hastanesi’nin statüsünün yükseltilmesi için Sağlık Bakanlığı ziyaretinin ardından ilçeye dönerek üye ve stant çalışmalarına başlayan Başkan Yıldırım özellikle ilçenin gençlerinin yoğun ilgisinden dolayı oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Yapılan üye ve stant çalışmalarının ardından İlçe Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak AK Parti’ye üye olmak isteyen genci makamında ağırlayan Başkan Yıldırım, “Dilovası’nda yaşayan gençlerimizin mutluluğu bizler için çok elzem. Geleceğimizi şekillendirecek gençlerimize çok büyük önem veriyoruz. Yaptığımız üye ve stant çalışmalarının ardından İlçe başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan genç kardeşimiz Doğan Zorba’nın üyelik işlemlerini gerçekleştirdik” ifadeleriyle üyelik işlemlerinin gerçekleştirildiğini belirtti. Gençlere verdiği önem ile bilinen Başkan Yıldırım üye ve stant çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.
DİLOVALI GENÇLERDEN BAŞKAN YILDIRIM’A YOĞUN İLGİ

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım önceki dönem ilçe başkanlığı süresince yaptığı hizmetlerinin üzerine koyarak ilerlemeye devam ediyor. Siyasi kariyerine 1997-2001 Fazilet Partisi Gebze İlçe Gençlik Başkan Yrd. İle başlayan İlhan Yıldırım AK Parti’nin kurulmasından itibaren AK Parti Dilovası Belde Başkan Yardımcılığı, AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcılığı, AK Parti Dilovası Kurucu İlçe Başkanlığı, AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyeliği, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği,  gibi çeşitli görevlerle teşkilata hizmetlerini sürdürdü. Son olarak kurucusu olduğu AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın gerçekleşen 5. Olağan İlçe Kongresi sonrası İlçe Başkanı seçilen İlhan Yıldırım, Dilovası’ndaki 23 yıllık yoğun hizmet mesaisine devam ediyor. 2. Kez Dilovası İlçe Başkanlığı görevine getirilen Başkan Yıldırım önceki dönemde Dilovası’nda gösterdiği büyük hizmetlerini yeni döneminde de hız kesmeden sürdürüyor. 
GENÇLERE VERDİĞİ ÖNEM İLE BİLİNİYOR
Geçtiğimiz günlerde Dilovası Hastanesi’nin statüsünün yükseltilmesi için Sağlık Bakanlığı ziyaretinin ardından ilçeye dönerek üye ve stant çalışmalarına başlayan Başkan Yıldırım özellikle ilçenin gençlerinin yoğun ilgisinden dolayı oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Yapılan üye ve stant çalışmalarının ardından İlçe Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak AK Parti’ye üye olmak isteyen genci makamında ağırlayan Başkan Yıldırım, “Dilovası’nda yaşayan gençlerimizin mutluluğu bizler için çok elzem. Geleceğimizi şekillendirecek gençlerimize çok büyük önem veriyoruz. Yaptığımız üye ve stant çalışmalarının ardından İlçe başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan genç kardeşimiz Doğan Zorba’nın üyelik işlemlerini gerçekleştirdik” ifadeleriyle üyelik işlemlerinin gerçekleştirildiğini belirtti. Gençlere verdiği önem ile bilinen Başkan Yıldırım üye ve stant çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.