GENÇLERİ BU BATAKLIKTAN KURTARACAĞIZ!

Gebze 26.04.2016 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇLERİ BU BATAKLIKTAN KURTARACAĞIZ!

Erbakan vakfı gençlik kolları, Kent meydanında bir etkinliğe imza attı. Kutlu doğum haftası münasebetiyle yapılan etkinlikte, gençlik kolları lokum ikramı ve helal kazançla ilgili 40 hadis kartelası dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, vakfın gençleri gönüllü üye kaydı da yaptı. Erbakan Vakfı Gebze Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikçi yaptığı açılamada, “Peygamber Efendimiz, İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA FAYDALI OLANDIR.” hadisinden yola çıkarak, Gebze’de yetişen gençlik için hayırlı işlere imza atacağız. Gençlerimizi uyuşturucu bataklığından ve zararlı ideolojilerden kurtarmak için elimizden geleni yapmak için gece gündüz çalışacağız. Cennetmekan Erbakan hocamızın söylediği gibi “önce ahlak ve maneviyat“ düsturundan yola çıkarak önce gençliğimize ahlakı, maneviyatı ve ülkeye faydalı birer insan olarak yetişmelerini sağlayacağız “ dedi. 

Erbakan vakfı gençlik kolları, Kent meydanında bir etkinliğe imza attı. Kutlu doğum haftası münasebetiyle yapılan etkinlikte, gençlik kolları lokum ikramı ve helal kazançla ilgili 40 hadis kartelası dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, vakfın gençleri gönüllü üye kaydı da yaptı.

Erbakan Vakfı Gebze Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikçi yaptığı açılamada, “Peygamber Efendimiz, İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA FAYDALI OLANDIR.” hadisinden yola çıkarak, Gebze’de yetişen gençlik için hayırlı işlere imza atacağız. Gençlerimizi uyuşturucu bataklığından ve zararlı ideolojilerden kurtarmak için elimizden geleni yapmak için gece gündüz çalışacağız. Cennetmekan Erbakan hocamızın söylediği gibi “önce ahlak ve maneviyat“ düsturundan yola çıkarak önce gençliğimize ahlakı, maneviyatı ve ülkeye faydalı birer insan olarak yetişmelerini sağlayacağız “ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.