Gençlerimize yoğunlaşan projeleri hayata geçirdik

Gebze 20.02.2019 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gençlerimize yoğunlaşan projeleri hayata geçirdik

Başkan Karaosmanoğlu, Tavşantepe İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tavşantepe İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi. Okul Müdürü Behice Zehiroğlu ve öğretmenlerle bir araya gelen Karaosmanoğlu, verilen eğitim ve okulun son durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretinde çocukların ve gençlerin eğitim, sanat, spor, kültür alanında bütüncül bir bakış açısıyla yetiştirilmesinin önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, “15 yılda bu dönüşümü ve gelişimi yakalamak için çok çalıştık. Çok iyi noktalara geldiğimizi düşünüyoruz. İnşallah gelecekte çok güzel projeler ve hizmetler ortaya çıkacak ve yapılacaktır” dedi. “GENÇLERİMİZE ÇOK ÖZEL İLGİ GÖSTERDİK” Eğitimde öğretmenlerin yanı sıra annelerimizin ve ailelerin çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ürettiğimiz her projede 7’den 77’ye her vatandaşımızı düşündük. Ancak çocuklarımıza ve gençlerimize çok özel ilgi gösterdik. Biliyoruz ki gelecek onlarla birlikte daha güzel olacak. Onların yaşamında olumlu değişimlere yol açacak çalışmaları hayata geçirdik” ifadelerini sarf etti. “AİLELERİMİZİN DESTEK VERMESİYLE BÜYÜDÜ VE GELİŞTİ” Sınıflara konuk olan öğrencilerin derslerini de dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Eğitim alanında ürettiğimiz her proje, Büyükşehir Belediyesi olarak biz üretmiş olabiliriz ama eğitim camiamızın ve ailelerimizin destek vermesiyle büyüdü ve gelişti. Bu bir eğitim hareketiydi, bir çocuk ve gençlik hareketiydi. Biz, toplumun en önemli katmanında olan çocuklarımıza ve gençlerimize yoğunlaşan projeleri hayata geçirdik” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Başkan Karaosmanoğlu, Tavşantepe İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tavşantepe İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi. Okul Müdürü Behice Zehiroğlu ve öğretmenlerle bir araya gelen Karaosmanoğlu, verilen eğitim ve okulun son durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretinde çocukların ve gençlerin eğitim, sanat, spor, kültür alanında bütüncül bir bakış açısıyla yetiştirilmesinin önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, “15 yılda bu dönüşümü ve gelişimi yakalamak için çok çalıştık. Çok iyi noktalara geldiğimizi düşünüyoruz. İnşallah gelecekte çok güzel projeler ve hizmetler ortaya çıkacak ve yapılacaktır” dedi.

“GENÇLERİMİZE ÇOK ÖZEL İLGİ GÖSTERDİK”

Eğitimde öğretmenlerin yanı sıra annelerimizin ve ailelerin çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ürettiğimiz her projede 7’den 77’ye her vatandaşımızı düşündük. Ancak çocuklarımıza ve gençlerimize çok özel ilgi gösterdik. Biliyoruz ki gelecek onlarla birlikte daha güzel olacak. Onların yaşamında olumlu değişimlere yol açacak çalışmaları hayata geçirdik” ifadelerini sarf etti.

“AİLELERİMİZİN DESTEK VERMESİYLE BÜYÜDÜ VE GELİŞTİ”

Sınıflara konuk olan öğrencilerin derslerini de dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Eğitim alanında ürettiğimiz her proje, Büyükşehir Belediyesi olarak biz üretmiş olabiliriz ama eğitim camiamızın ve ailelerimizin destek vermesiyle büyüdü ve gelişti. Bu bir eğitim hareketiydi, bir çocuk ve gençlik hareketiydi. Biz, toplumun en önemli katmanında olan çocuklarımıza ve gençlerimize yoğunlaşan projeleri hayata geçirdik” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.