19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GENÇSİAD AR-GE'YE DİKKAT ÇEKTİ

Gebze 29.07.2017 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GENÇSİAD AR-GE'YE DİKKAT ÇEKTİ

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği, bölge protokolü, üyeleri ve basınla bir araya gelerek AR-GE çalışmalarına dikkat çeken bir toplantı gerçekleştirdi.

GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç'ın evsahipliği yaptığı Eskihisar Old Castle Otel'de düzenlenen toplantıya Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut,GENÇSİAD Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri ile basın mensupları katıldı.... Haberin Geniş Detayı Hedef Gazetesi'nde....
Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği, bölge protokolü, üyeleri ve basınla bir araya gelerek AR-GE çalışmalarına dikkat çeken bir toplantı gerçekleştirdi.

GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç'ın evsahipliği yaptığı Eskihisar Old Castle Otel'de düzenlenen toplantıya Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut,GENÇSİAD Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri ile basın mensupları katıldı....

Haberin Geniş Detayı

Hedef Gazetesi'nde....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.