GENÇSİAD’DAN DİLOVASI ZİYARETLERİ

Gebze 24.03.2016 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇSİAD’DAN DİLOVASI ZİYARETLERİ

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dilovası Kaymakamı Hulisi Şahin, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü erkan Gürbüz , Dilovası İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Deniz Keser ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ ı ziyaret ettiler.

Dilovası Kaymakamı  Hulisi Şahin ile yapılan karşılıklı sohbette sanayicilerin ve işverenin önemine değinen Hulisi Şahin’’ Sizler üretime verdiğiniz katkılarla vatandaşlarımıza istihdam sağlıyorsunuz  gücünüzü  bu yönde harcıyorsunuz,  çalışarak üreterek ülkemize en büyük desteği veriyorsunuz,  millet olarak tüketici değil üretken olmalıyız bu sayede zenginleşir güçlü oluruz’’ dedi. Ayrıca yapılan görüşmede Dilovasının en büyük sorununun ilçeye giriş kavşağı olduğunu belirten Kaymakam Hulisi Şahin  Dilovası’nın konum olarak çok önemli olduğunu hem üreten hem dağıtan bölge olduğunu ve bahsedildiği gibi bir HAVA KİRLİLİĞİ olmadığını belirtti. Gençsiad  Başkanı  A. Lokman Kılıç ise Gençsiad olarak üzerlerine düşen  her projede Dilovası’ nın ve diğer ilçelerimizin hizmetinde olduklarını belirtti. Gençsiad Başkanı  A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri sırasıyla Dilovası Emniyet Müdürü  Erkan Gürbüz ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Deniz Keser’ i ziyaretlerinde son günlerde ülkemizi ve dünyası sarsan terör olayları hakkında görüş alış verişi yaptı. Gençsiad Başkanı A. Lokman Kılıç ‘’ Biz herkeze kapısını açan ve yardımına koşan bir Milletin  evladıyız, Asla kimsenin bizi bölmeye , yıkmaya güzü yetmedi ve yetmeyecektir.   Yapılmaya çalışan provokosyanlar  asla  bizi yıldırtamayacak’’  dedi.
Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dilovası Kaymakamı Hulisi Şahin, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü erkan Gürbüz , Dilovası İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Deniz Keser ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ ı ziyaret ettiler.

Dilovası Kaymakamı  Hulisi Şahin ile yapılan karşılıklı sohbette sanayicilerin ve işverenin önemine değinen Hulisi Şahin’’ Sizler üretime verdiğiniz katkılarla vatandaşlarımıza istihdam sağlıyorsunuz  gücünüzü  bu yönde harcıyorsunuz,  çalışarak üreterek ülkemize en büyük desteği veriyorsunuz,  millet olarak tüketici değil üretken olmalıyız bu sayede zenginleşir güçlü oluruz’’ dedi.

Ayrıca yapılan görüşmede Dilovasının en büyük sorununun ilçeye giriş kavşağı olduğunu belirten Kaymakam Hulisi Şahin  Dilovası’nın konum olarak çok önemli olduğunu hem üreten hem dağıtan bölge olduğunu ve bahsedildiği gibi bir HAVA KİRLİLİĞİ olmadığını belirtti.

Gençsiad  Başkanı  A. Lokman Kılıç ise Gençsiad olarak üzerlerine düşen  her projede Dilovası’ nın ve diğer ilçelerimizin hizmetinde olduklarını belirtti.

Gençsiad Başkanı  A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri sırasıyla Dilovası Emniyet Müdürü  Erkan Gürbüz ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Deniz Keser’ i ziyaretlerinde son günlerde ülkemizi ve dünyası sarsan terör olayları hakkında görüş alış verişi yaptı.

Gençsiad Başkanı A. Lokman Kılıç ‘’ Biz herkeze kapısını açan ve yardımına koşan bir Milletin  evladıyız, Asla kimsenin bizi bölmeye , yıkmaya güzü yetmedi ve yetmeyecektir.   Yapılmaya çalışan provokosyanlar  asla  bizi yıldırtamayacak’’  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.