19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GENÇSİAD’ DAN GEBZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Gebze 27.02.2016 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇSİAD’ DAN GEBZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider Beyi makamlarında ziyaret ettiler.

GENÇSİAD’ DAN GEBZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider Beyi makamlarında ziyaret ettiler.Gençsiad Başkanı A. Lokman Kılıç,  başkan seçilmesinin ardından emniyet, sağlık, eğitim alanlarında ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dernek olarak amaçlarının sadece ticaret değil yaşadığmız kentede sosyal faaliyetlerde de destek vermeye,i amaçlaradıklarını dile getirdi.Aynı zamanda Dilovası Polis yardımlaşma Derneği Başkanı da olan A. Lokman Kılıç emniyet personelinin bütün zorluklara rağmen görevlerini başarıyla yerine getirdiklerini en iyi kendilerinin bildiğini söyledi.Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider ise ziyaretlerinden dolayı Gençsiad başkanı a. Lokman Kılıç’ a teşekkür ederek Gebzenin emniyeti ve huzuru sağlamak için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını belirtti.
Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider Beyi makamlarında ziyaret ettiler.

GENÇSİAD’ DAN GEBZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider Beyi makamlarında ziyaret ettiler.Gençsiad Başkanı A. Lokman Kılıç,  başkan seçilmesinin ardından emniyet, sağlık, eğitim alanlarında ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dernek olarak amaçlarının sadece ticaret değil yaşadığmız kentede sosyal faaliyetlerde de destek vermeye,i amaçlaradıklarını dile getirdi.Aynı zamanda Dilovası Polis yardımlaşma Derneği Başkanı da olan A. Lokman Kılıç emniyet personelinin bütün zorluklara rağmen görevlerini başarıyla yerine getirdiklerini en iyi kendilerinin bildiğini söyledi.Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider ise ziyaretlerinden dolayı Gençsiad başkanı a. Lokman Kılıç’ a teşekkür ederek Gebzenin emniyeti ve huzuru sağlamak için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.