GENÇSİAD’dan Kriz Yönetimi Semineri!

Gebze 06.02.2017 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GENÇSİAD’dan Kriz Yönetimi Semineri!

GENÇSİAD ikna mühendisliği, kriz yönetimi ve liderliği seminer programı düzenliyor.

Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği eğitim seminerlerine devam ediyor. 10 Şubat Cuma günü saat 18.00’da Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenlenecek seminerde “İkna mühendisliği, kriz yönetimi ve liderlik” konuları anlatılacak.   GENÇSİAD Seminerleri Seriye Aldı   Geçtiğimiz yıl aralık ayında Kaynes Eğitim firması işbirliğinde, “Değişen Dünyada İş Geliştirme Modeli” konulu bir seminere ev sahipliği yapan A.Lokman Kılıç başkanlığındaki GENÇSİAD yeni seminerinde ikna mühendisliği, kriz yönetimi ve liderliği konusunu anlatacak. Başkan Kılıç, seminere tüm dernek üyelerinin ve konuya ilgi gösterenlerin davetli olduğunu söyledi.    
GENÇSİAD ikna mühendisliği, kriz yönetimi ve liderliği seminer programı düzenliyor.


Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği eğitim seminerlerine devam ediyor. 10 Şubat Cuma günü saat 18.00’da Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenlenecek seminerde “İkna mühendisliği, kriz yönetimi ve liderlik” konuları anlatılacak.

 

GENÇSİAD Seminerleri Seriye Aldı

 

Geçtiğimiz yıl aralık ayında Kaynes Eğitim firması işbirliğinde, “Değişen Dünyada İş Geliştirme Modeli” konulu bir seminere ev sahipliği yapan A.Lokman Kılıç başkanlığındaki GENÇSİAD yeni seminerinde ikna mühendisliği, kriz yönetimi ve liderliği konusunu anlatacak. Başkan Kılıç, seminere tüm dernek üyelerinin ve konuya ilgi gösterenlerin davetli olduğunu söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.