19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GENÇSİAD, Gebze raporu hazırladı

Gebze 18.10.2016 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇSİAD, Gebze raporu hazırladı

Gebze'de faaliyetlerini sürdüren Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD), dün Gebze bölge basınıyla buluştu. GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, Gebze'nin trafik ve otopark sorunun da içinde olduğu kapsamlı bir rapor hazırlayarak Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na sunduklarını söyledi.

GENÇSİAD Yönetim kurulu dün sabah Gebze bölge basınıyla buluştu. Başkan Lokman Kılıç ve Onursal Başkan Muzaffer Koşan, GENÇSİAD çalışmaları ve Gebze ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasının başında 15 Temmuz hain darbe girişimine değinen Kılıç, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz 15 Temmuz’da ülkemizi bölmeye çalışan, aramıza nifak sokmaya çalışanlara iyi bir cevap vermeye çalıştık. Türk milleti, Türkiye’de bir daha darbe yapılamayacağını gösterdi. Konu vatan olunca tek yürek olacağını tüm dünyaya gösterdi.”dedi. BAŞKAN’A GEBZE RAPORU Gebze’ye ne verebilirizi hep sorduk kendimize, GENÇSİAD olarak Gebze’nin en dinamik, en seçkin isimlerini ile yönetim kurulunu kurduk. Bulunduğumuz bölgenin özelliklerini ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Eksiklikleri ve negatif yönlerini çözmek ama dışarıda bu konularla tanıtmamak lazım. Artılarını ve pozitif yönlerini yansıtmak lazım.”dedi. Gebze’nin artık bunaltan trafik sorununa değinen Kılıç, bu konuda kapsamlı bir rapor Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na sunduklarını belirterek, Anibal Kavşağı’nın bitmesini beklediklerini söyledi. Kılıç, “Biz bu sorunları dosya olarak hazırlayıp Büyükşehir belediye başkanımıza verdik. Sadece trafik değil, otopark sorununa da dikkat çektik.  Gebze’nin dışında hiç bir yerde yaşayamayız. Böyle olunca Gebze için neler yapılabilir diye sorguluyoruz. Kavşak projesi bitince sorgulayalım düzelmezse o zaman konuşalım, eylem planı yapalım.”diye konuştu. GENÇSİAD’I KİMSE ELE GEÇİREMEDİ GENÇSİAD Onursal Başkanı Muzaffer Koşan ise FETÖ operasyonları ve kapatılan sivil toplum kuruluşlarına atıfta bulunarak, hiçbir yapının GENÇSİAD üzerinde egemenlik kuramadığını belirtti. Koşan, GENÇSİAD'ı siyaset, cemaat ya da başka bir grubun ele geçiremediğini belirterek, “GENÇSİAD'ın ayakta durmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu derneği parçalamak yutmak istediler, üyelerine saldırdılar ama olmadı.  Gençlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Zor bir süreçten geçerken hiç titremeden ticarete devam edin. Herkes ayağını yorganınıza göre uzatsın, burası Türkiye dört tarafı düşmanla dolu, gücünüz kadar borçlanın fazla açılmayın. Cesaretli olun, çekinmeyin.”diye konuştu
Gebze'de faaliyetlerini sürdüren Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD), dün Gebze bölge basınıyla buluştu. GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, Gebze'nin trafik ve otopark sorunun da içinde olduğu kapsamlı bir rapor hazırlayarak Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na sunduklarını söyledi.

GENÇSİAD Yönetim kurulu dün sabah Gebze bölge basınıyla buluştu. Başkan Lokman Kılıç ve Onursal Başkan Muzaffer Koşan, GENÇSİAD çalışmaları ve Gebze ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasının başında 15 Temmuz hain darbe girişimine değinen Kılıç, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz 15 Temmuz’da ülkemizi bölmeye çalışan, aramıza nifak sokmaya çalışanlara iyi bir cevap vermeye çalıştık. Türk milleti, Türkiye’de bir daha darbe yapılamayacağını gösterdi. Konu vatan olunca tek yürek olacağını tüm dünyaya gösterdi.”dedi.

BAŞKAN’A GEBZE RAPORU

Gebze’ye ne verebilirizi hep sorduk kendimize, GENÇSİAD olarak Gebze’nin en dinamik, en seçkin isimlerini ile yönetim kurulunu kurduk. Bulunduğumuz bölgenin özelliklerini ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Eksiklikleri ve negatif yönlerini çözmek ama dışarıda bu konularla tanıtmamak lazım. Artılarını ve pozitif yönlerini yansıtmak lazım.”dedi. Gebze’nin artık bunaltan trafik sorununa değinen Kılıç, bu konuda kapsamlı bir rapor Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na sunduklarını belirterek, Anibal Kavşağı’nın bitmesini beklediklerini söyledi. Kılıç, “Biz bu sorunları dosya olarak hazırlayıp Büyükşehir belediye başkanımıza verdik. Sadece trafik değil, otopark sorununa da dikkat çektik.  Gebze’nin dışında hiç bir yerde yaşayamayız. Böyle olunca Gebze için neler yapılabilir diye sorguluyoruz. Kavşak projesi bitince sorgulayalım düzelmezse o zaman konuşalım, eylem planı yapalım.”diye konuştu.

GENÇSİAD’I KİMSE ELE GEÇİREMEDİ

GENÇSİAD Onursal Başkanı Muzaffer Koşan ise FETÖ operasyonları ve kapatılan sivil toplum kuruluşlarına atıfta bulunarak, hiçbir yapının GENÇSİAD üzerinde egemenlik kuramadığını belirtti. Koşan, GENÇSİAD'ı siyaset, cemaat ya da başka bir grubun ele geçiremediğini belirterek, “GENÇSİAD'ın ayakta durmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu derneği parçalamak yutmak istediler, üyelerine saldırdılar ama olmadı.  Gençlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Zor bir süreçten geçerken hiç titremeden ticarete devam edin. Herkes ayağını yorganınıza göre uzatsın, burası Türkiye dört tarafı düşmanla dolu, gücünüz kadar borçlanın fazla açılmayın. Cesaretli olun, çekinmeyin.”diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.