19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GENÇSİAD İş dünyasının hızında

Gebze 12.12.2016 - 19:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇSİAD İş dünyasının hızında

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD) "Değişen dünyada iş geliştirme" semineri düzenledi. Gebze Ticaret odası Meclis Salonu'nda düzenlenen seminere bölgemiz iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanısıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'de katıldı.

KAYNES'in katkılarıyla GENÇSİAD tarafından düzenlenen semirin sunumunu Demet Demirer yaptı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, GTO Yönetim Kurulu başkanı Nail Çiler, KAISİAD Yönetim Kurulu başkanı Nasrettin Bavaş'nda katıldığı seminere bölgemiz sanayici ve işadamları yoğun ilgi gösterdi. ÖZÜMÜZE İNDİK GENÇSİADYönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç'ın konuklara kısa bir selamlama yaptığı konuşmanın ardından Değişim Mimarı Demet Demirer sunumunu gerçekleştirdi. Demirer, "Eğitim sistemimiz, babadan kalma işletmelerimiz, öğrendiğimiz zanaat bizim yapabildiğimiz işi satmaya çalışmaya yönlendiriyor.  Hızla değişen dünyada yaptığımız ya da yapabildiğimiz iş her zaman iyi bir gelir kapısı olmayabiliyor, hatta geçerliliğini tamamen yitirebiliyor.  O nedenle önce "kendimizi tanıdık" özümüze indik.    Artık başka bir gözle değer sunumumuzu ve iş modelimizi tasarlarken çevremizi belli bir metodoloji ile çevre koşullarımızı analiz etmemiz gerekiyor.Çevre derken sadece fiziksel ve coğrafi koşulları kastetmiyorum tabi ki; İşletmemizi, iş modelimizi etkileyebilecek bütün dış koşuları kastediyorum.  Teknolojik gelişmelerden tutun da yasal düzenlemelere, hiç aklımıza gelmeyen rakiplerimize kadar hepsini.  Bu koşulları incelemek iş fikrimizi geliştirirken fark edeceğimiz yeni fırsatları ve dikkate almamız gereken durumları görmemizi sağlar." konularında salondaki katılımcılara bilgi aktarımında bulundu.          
Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD) "Değişen dünyada iş geliştirme" semineri düzenledi. Gebze Ticaret odası Meclis Salonu'nda düzenlenen seminere bölgemiz iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanısıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'de katıldı.

KAYNES'in katkılarıyla GENÇSİAD tarafından düzenlenen semirin sunumunu Demet Demirer yaptı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, GTO Yönetim Kurulu başkanı Nail Çiler, KAISİAD Yönetim Kurulu başkanı Nasrettin Bavaş'nda katıldığı seminere bölgemiz sanayici ve işadamları yoğun ilgi gösterdi.

ÖZÜMÜZE İNDİK

GENÇSİADYönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç'ın konuklara kısa bir selamlama yaptığı konuşmanın ardından Değişim Mimarı Demet Demirer sunumunu gerçekleştirdi. Demirer, "Eğitim sistemimiz, babadan kalma işletmelerimiz, öğrendiğimiz zanaat bizim yapabildiğimiz işi satmaya çalışmaya yönlendiriyor.  Hızla değişen dünyada yaptığımız ya da yapabildiğimiz iş her zaman iyi bir gelir kapısı olmayabiliyor, hatta geçerliliğini tamamen yitirebiliyor.  O nedenle önce "kendimizi tanıdık" özümüze indik.    Artık başka bir gözle değer sunumumuzu ve iş modelimizi tasarlarken çevremizi belli bir metodoloji ile çevre koşullarımızı analiz etmemiz gerekiyor.Çevre derken sadece fiziksel ve coğrafi koşulları kastetmiyorum tabi ki; İşletmemizi, iş modelimizi etkileyebilecek bütün dış koşuları kastediyorum.  Teknolojik gelişmelerden tutun da yasal düzenlemelere, hiç aklımıza gelmeyen rakiplerimize kadar hepsini.  Bu koşulları incelemek iş fikrimizi geliştirirken fark edeceğimiz yeni fırsatları ve dikkate almamız gereken durumları görmemizi sağlar." konularında salondaki katılımcılara bilgi aktarımında bulundu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.