19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GENÇSİADDAN GEBZE TİCARET ODASINA ZİYARET

Gebze 29.02.2016 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇSİADDAN GEBZE TİCARET ODASINA ZİYARET

Gebze Genç sanayici ve işadamları Derneği Başkanı A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ‘ i makamında ziyaret etti.

Gençsiad Başkanı  A. Lokman Kılıç hedeflerinin Gebze ‘ de farklılık getirmek olduklarını anlatırken en önemli görevlerinin Gebze ekonomisine canlılık getirmek olduğunu Gebze de iş yapan sanayici ve işadamlarının alışverişlerini ve harcamalarını Gebze de yapmaları için bir dizi çalışmaları  olacağını söyledi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise Göreve yeni gelen Gençsiad Başkanı A. Lokman Kılıç’ ı kutlayarak oda olarak görevlerinin bu tip çalışmalar yapan derneklerin yanında olduklarını söz konusu Gebze ise Ticaret odası olarak  desteklerinin her zaman süreceğini belirtti.  
Gebze Genç sanayici ve işadamları Derneği Başkanı A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ‘ i makamında ziyaret etti.

Gençsiad Başkanı  A. Lokman Kılıç hedeflerinin Gebze ‘ de farklılık getirmek olduklarını anlatırken en önemli görevlerinin Gebze ekonomisine canlılık getirmek olduğunu Gebze de iş yapan sanayici ve işadamlarının alışverişlerini ve harcamalarını Gebze de yapmaları için bir dizi çalışmaları  olacağını söyledi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise Göreve yeni gelen Gençsiad Başkanı A. Lokman Kılıç’ ı kutlayarak oda olarak görevlerinin bu tip çalışmalar yapan derneklerin yanında olduklarını söz konusu Gebze ise Ticaret odası olarak  desteklerinin her zaman süreceğini belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.