Genel Başkan’dan Kocaeli’ye selam var!

Siyaset 09.12.2019 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Genel Başkan’dan Kocaeli’ye selam var!

Antalya'da gerçekleştirilen il başkanları toplantısına katılan Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, “Göreve geldiğimizden bu yana Ülkü Ocaklarının, ne olmadığını anlatmayı bırakıp ne olduğumuzu anlattık” dedi. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Antalya'da gerçekleştirilen il başkanları toplantısına katıldı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr.Sinan Ateş'in Kocaeli'ye selamlarının ve övgü dolu sözlerinin olduğunu belirten Kurt, "Güzel sözlere layık olmak için daha çok çalışacağız” dedi. ÜLKÜ OCAKLARININ NE OLDUĞUNU ANLATTIK “Göreve geldiğimiz günden bu yana bir çok farklı etkinlikler gerçekleştirdik, eğitim faaliyetlerimiz ve spor faaliyetlerimiz her hafta düzenli olarak devam etmekte, bir çok farklı sosyal faaliyet gerçekleştirdik, eğitim, spor ve eğlenceyi içinde barındıran gençlik kampı etkinliğimiz, son yıllarda Kocaeli'de düzenlenen en büyük sayıda katılım sağlanan konserimiz gibi birçok etkinlik gerçekleştirdik, göreve geldiğimizden bu yana Ülkü Ocaklarının, ne olmadığını anlatmayı bırakıp ne olduğumuzu anlattık. Kocaeli için bundan sonra da birçok projemiz ve etkinliğimiz olacaktır" dedi. Kocaeli'nde eğitimli kültürlü, spor yapan, şuurlu bir nesil için durmadan çalışacaklarını ifade ederek sözlerine son verdi.

Antalya'da gerçekleştirilen il başkanları toplantısına katılan Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, “Göreve geldiğimizden bu yana Ülkü Ocaklarının, ne olmadığını anlatmayı bırakıp ne olduğumuzu anlattık” dedi.

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Antalya'da gerçekleştirilen il başkanları toplantısına katıldı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr.Sinan Ateş'in Kocaeli'ye selamlarının ve övgü dolu sözlerinin olduğunu belirten Kurt, "Güzel sözlere layık olmak için daha çok çalışacağız” dedi.

ÜLKÜ OCAKLARININ NE OLDUĞUNU ANLATTIK

“Göreve geldiğimiz günden bu yana bir çok farklı etkinlikler gerçekleştirdik, eğitim faaliyetlerimiz ve spor faaliyetlerimiz her hafta düzenli olarak devam etmekte, bir çok farklı sosyal faaliyet gerçekleştirdik, eğitim, spor ve eğlenceyi içinde barındıran gençlik kampı etkinliğimiz, son yıllarda Kocaeli'de düzenlenen en büyük sayıda katılım sağlanan konserimiz gibi birçok etkinlik gerçekleştirdik, göreve geldiğimizden bu yana Ülkü Ocaklarının, ne olmadığını anlatmayı bırakıp ne olduğumuzu anlattık. Kocaeli için bundan sonra da birçok projemiz ve etkinliğimiz olacaktır" dedi. Kocaeli'nde eğitimli kültürlü, spor yapan, şuurlu bir nesil için durmadan çalışacaklarını ifade ederek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.