19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Genel Merkezden Ünlü’ye mektup

Siyaset 29.11.2019 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Genel Merkezden Ünlü’ye mektup

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İl Başkanı Aydın Ünlü’ye bir mektup yazdı. Ünlü’ye bir mektup göndererek, “MHP, il ve ilçe başkanlıklarımızın teşkilat merkeziyle devamlı rabıta ve istişare hâlinde olması sayesinde siyasi varlığını güçlü tutmuştur” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İl Başkanı Aydın Ünlü’ye bir mektup yazdı. Ünlü, bu mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. Mektupta şu ifadeler yer aldı: “Türk milleti tarihte teşkilatçılığıyla ün salmıştır. Birden fazla Türk’ün bir araya gelince evvela teşkilatlandığı, sonra da devlet kurduğu bilinmektedir. Devlet teşkilatları da milletçe ortak kararların alınmasını sağlamak üzere, meclisler kurarak bunları danışma mekanizmalarına dönüştürmüşlerdir. Teşkilatçılık ve geleceğe dair kararları müşterek alma azmi, Türk milleti için vazgeçilmez bir hayat tarzı olmuştur. Buna karşılık hasımlarımız; milletimizi üstün kılan teşkilatçılık, birliktelik ve dayanışma kabiliyetlerine, istişare ve meşveret geleneğine darbe vurmak için içimizde tefrika çıkarmaya uğraşmıştır. BEKA VE BÜTÜNLÜK Beka ve bütünlüğümüzün kıyamete kadar korunması amacıyla kurulan MHP, aziz milletimizin teşkilatçılık ve meşveret geleneğini hem sosyolojik hem de siyasi anlamda bünyesinde barındıran bir siyasi oluşumdur. MHP, üstlendiği bu tarihî misyonun gelecek kuşaklara devredilebilmesi için milletimizin birlik ve beraberlik azmini daima diri ve kavi tutma gayretinde olmuştur. Bu sebepledir ki MHP’yi etkisizleştirmek ve kudretini köklü tarihimizden alan teşkilatçılık geleneğini baltalamak için bugüne kadar çeşitli senaryolar, fitne ve tefrika açılımları denenmiştir. TEŞKİLAT YAPISI Partimizin güçlü teşkilat yapısına dönük saldırılar; görevli ve mensuplarımızın sarsılmaz merbutiyeti, uyanıklığı ve dikkati yanında, Genel Merkezle vatan sathındaki il ve ilçe teşkilatlarımızın olağanüstü uyumu ve tesis ettiği güçlü bağlar sayesinde püskürtülmüştür. MHP; her biri kale kumandanlığı mevkiindeki il ve ilçe başkanlıklarımızın teşkilat merkeziyle devamlı rabıta ve istişare hâlinde olması sayesinde siyasi varlığını güçlü ve müessir tutmuştur. Gerek Genel Merkezdeki gerekse taşradaki yöneticilerimiz ve üyelerimiz, teşkilatçılığın miyarının; sarsılmaz bağlılık ve sadakatle beraber istişare ederek karar alma ve uygulama olduğunu daima hatırda tutmuşlardır. Milletimizin övünülesi hasletlerini aksettiren söz konusu ananevi hassasiyet ve reflekslerin, MHP teşkilatları bünyesinde bundan böyle de birer yıldız gibi parıldayarak yanmaya devam edeceğine inancımız tamdır. Saygı, selam ve dua ile.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İl Başkanı Aydın Ünlü’ye bir mektup yazdı. Ünlü’ye bir mektup göndererek, “MHP, il ve ilçe başkanlıklarımızın teşkilat merkeziyle devamlı rabıta ve istişare hâlinde olması sayesinde siyasi varlığını güçlü tutmuştur” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İl Başkanı Aydın Ünlü’ye bir mektup yazdı. Ünlü, bu mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. Mektupta şu ifadeler yer aldı: “Türk milleti tarihte teşkilatçılığıyla ün salmıştır. Birden fazla Türk’ün bir araya gelince evvela teşkilatlandığı, sonra da devlet kurduğu bilinmektedir. Devlet teşkilatları da milletçe ortak kararların alınmasını sağlamak üzere, meclisler kurarak bunları danışma mekanizmalarına dönüştürmüşlerdir. Teşkilatçılık ve geleceğe dair kararları müşterek alma azmi, Türk milleti için vazgeçilmez bir hayat tarzı olmuştur. Buna karşılık hasımlarımız; milletimizi üstün kılan teşkilatçılık, birliktelik ve dayanışma kabiliyetlerine, istişare ve meşveret geleneğine darbe vurmak için içimizde tefrika çıkarmaya uğraşmıştır.

BEKA VE BÜTÜNLÜK

Beka ve bütünlüğümüzün kıyamete kadar korunması amacıyla kurulan MHP, aziz milletimizin teşkilatçılık ve meşveret geleneğini hem sosyolojik hem de siyasi anlamda bünyesinde barındıran bir siyasi oluşumdur. MHP, üstlendiği bu tarihî misyonun gelecek kuşaklara devredilebilmesi için milletimizin birlik ve beraberlik azmini daima diri ve kavi tutma gayretinde olmuştur. Bu sebepledir ki MHP’yi etkisizleştirmek ve kudretini köklü tarihimizden alan teşkilatçılık geleneğini baltalamak için bugüne kadar çeşitli senaryolar, fitne ve tefrika açılımları denenmiştir.

TEŞKİLAT YAPISI

Partimizin güçlü teşkilat yapısına dönük saldırılar; görevli ve mensuplarımızın sarsılmaz merbutiyeti, uyanıklığı ve dikkati yanında, Genel Merkezle vatan sathındaki il ve ilçe teşkilatlarımızın olağanüstü uyumu ve tesis ettiği güçlü bağlar sayesinde püskürtülmüştür. MHP; her biri kale kumandanlığı mevkiindeki il ve ilçe başkanlıklarımızın teşkilat merkeziyle devamlı rabıta ve istişare hâlinde olması sayesinde siyasi varlığını güçlü ve müessir tutmuştur. Gerek Genel Merkezdeki gerekse taşradaki yöneticilerimiz ve üyelerimiz, teşkilatçılığın miyarının; sarsılmaz bağlılık ve sadakatle beraber istişare ederek karar alma ve uygulama olduğunu daima hatırda tutmuşlardır. Milletimizin övünülesi hasletlerini aksettiren söz konusu ananevi hassasiyet ve reflekslerin, MHP teşkilatları bünyesinde bundan böyle de birer yıldız gibi parıldayarak yanmaya devam edeceğine inancımız tamdır. Saygı, selam ve dua ile.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.