19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Genelkurmay Başkanvekili'nden flaş açıklamalar

16.07.2016 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Genelkurmay Başkanvekili'nden flaş açıklamalar

"İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin muhtelif şehirlerinde emir komuta zinciri dışında bir askeri hareketlilik başlamıştır."

"İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin muhtelif şehirlerinde emir komuta zinciri dışında bir askeri hareketlilik başlamıştır. Kısa sürede yapılan değerlendirme sonucunda, bu hareketliliğin, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış olan, çeşitli rütbelerden bir grup asker tarafından başlatılan bir darbe girişimi olduğu anlaşılmıştır. Gerek emniyet teşkilatımız gerek yargı mensuplarımız darbe teşebbüsünün önünü keserek bu darbe girişimini akamete uğratmıştır. Ancak Türkiye kendi vatandaşına kurşun sıkan bir grubun cinnetine sahne olmuştur. Bu alçaklığı milletimiz asla unutmayacaktır. Milletimizin endişesi olmasın ki bu sayfa açılmamak üzere kapanmıştır. 90 şehidimiz var. Türkiye bu ihanet teşebbüsünün üstesinden gelerek gücünü göstermiştir. Son durum, basından da takip ettiğiniz gibi Sayın Genelkurmay Başkanımız harekat bölgesinde görevine başlamış durumda. Diğer komutanlarımızdan da şu anda herhangi bir bilgi vermem mümkün değil." Ayrıntılar geliyor...
"İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin muhtelif şehirlerinde emir komuta zinciri dışında bir askeri hareketlilik başlamıştır."

"İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin muhtelif şehirlerinde emir komuta zinciri dışında bir askeri hareketlilik başlamıştır. Kısa sürede yapılan değerlendirme sonucunda, bu hareketliliğin, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış olan, çeşitli rütbelerden bir grup asker tarafından başlatılan bir darbe girişimi olduğu anlaşılmıştır. Gerek emniyet teşkilatımız gerek yargı mensuplarımız darbe teşebbüsünün önünü keserek bu darbe girişimini akamete uğratmıştır. Ancak Türkiye kendi vatandaşına kurşun sıkan bir grubun cinnetine sahne olmuştur. Bu alçaklığı milletimiz asla unutmayacaktır. Milletimizin endişesi olmasın ki bu sayfa açılmamak üzere kapanmıştır. 90 şehidimiz var. Türkiye bu ihanet teşebbüsünün üstesinden gelerek gücünü göstermiştir.

Son durum, basından da takip ettiğiniz gibi Sayın Genelkurmay Başkanımız harekat bölgesinde görevine başlamış durumda. Diğer komutanlarımızdan da şu anda herhangi bir bilgi vermem mümkün değil."

Ayrıntılar geliyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.