“Geniş Ailem’’ 10 bin aileye hızır gibi yetişti!

Kocaeli 27.04.2020 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Geniş Ailem’’ 10 bin aileye hızır gibi yetişti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkamayan 10 bin ailenin alışveriş ihtiyacını gerçekleştirdi. Koronavirüs salgınına karşı vatandaşların sağlığı için birçok alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgın günlerinde Kocaeli’de yaşayan insanların maddi ve manevi olarak yanında oluyor. Kocaeli genelinde binlerce aileye erzak ve hijyen paketleri dağıtan Büyükşehir Belediyesi,  ayrıca salgının başladığı ilk günden bu yana sokağa çıkamayan 10 bin ailenin alışveriş ihtiyacını gerçekleştirdi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Geniş Ailem ekipleri talep eden vatandaşların alışveriş ihtiyacını karşılayarak, vatandaşları olası virüs bulaşmasına karşı korudu. GENİŞ AİLEM EKİPLERİ VATANDAŞA ALIŞVERİŞ HİZMETİ VERDİ Kocaeli’de dezenfekte uygulamasından erzak kolisi dağıtımına kadar ekipler vatandaşların birçok ihtiyacı için görev yapıyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan Geniş Ailem ekipleri, Koronavirüs salgının başladığı günden bu yana vatandaşların maaş çekimi, market, ekmek alımı pazar alışverişi, fatura yatırma, ilaç alımı, sıcak yemek taşıma, hijyen ve gıda malzemesi satın alma, taksit ödeme ve diğer pek çok farklı alışveriş ihtiyaçlarını karşıladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkamayan 10 bin ailenin alışveriş ihtiyacını gerçekleştirdi. Koronavirüs salgınına karşı vatandaşların sağlığı için birçok alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgın günlerinde Kocaeli’de yaşayan insanların maddi ve manevi olarak yanında oluyor. Kocaeli genelinde binlerce aileye erzak ve hijyen paketleri dağıtan Büyükşehir Belediyesi,  ayrıca salgının başladığı ilk günden bu yana sokağa çıkamayan 10 bin ailenin alışveriş ihtiyacını gerçekleştirdi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Geniş Ailem ekipleri talep eden vatandaşların alışveriş ihtiyacını karşılayarak, vatandaşları olası virüs bulaşmasına karşı korudu.

GENİŞ AİLEM EKİPLERİ VATANDAŞA ALIŞVERİŞ HİZMETİ VERDİ

Kocaeli’de dezenfekte uygulamasından erzak kolisi dağıtımına kadar ekipler vatandaşların birçok ihtiyacı için görev yapıyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan Geniş Ailem ekipleri, Koronavirüs salgının başladığı günden bu yana vatandaşların maaş çekimi, market, ekmek alımı pazar alışverişi, fatura yatırma, ilaç alımı, sıcak yemek taşıma, hijyen ve gıda malzemesi satın alma, taksit ödeme ve diğer pek çok farklı alışveriş ihtiyaçlarını karşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.