19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gerçek lider! 3-1

Spor 28.01.2018 - 18:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gerçek lider! 3-1

Liderleri devirmeyi geleneksel hale getiren Darıca Gençlerbirliği’nin son kurbanı Pazarspor oldu. Sarı yeşilli temsilcimiz Karadeniz temsilcisini Halil(p), Yusuf ve Bünyamin’in golleriyle devirerek zirve ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 19.haftasında sahasında ağırladığı Pazarspor’u 3-2 yenerek, ligin ikinci yarısına 2’de 2 ile başladı. Sıralamada ilk 7’de bulunan takımlardan sadece Darıca G.B ve Ankara Demirspor’un kazandığı haftadan oldukça kazançlı ayrılan sarı yeşilli temsilcimiz şampiyonluk yolunda rakiplerine gözdağı verdi. HALİL GOL PERDESİNİ AÇTI 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleye konuk ekip daha etkili başlayan taraf oldu. Topun hakini olan Pazarspor, başarılı Darıca savunması aşmakta güçlük çekti. Rakibin baskısı karşısında iyi bir direnç koyan Darıca G.B’de beklenen gol penaltıdan geldi. 33’te Hakkı’nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıda topun başında geçen Halil topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek Darıca G.B’yi 1-0 öne geçirdi. 42’de Turgay An’ın frikik golüne engel olamayan sarı yeşilliler, devreye 1-1’lik eşitle girdi. YUSUF ORHAN HATAYI AFFETMEDİ İkinci yarıya muhteşem taraftarının desteğiyle çok etkili başlayan Darıca G.B, sağlı sollu ataklar rakip kaleyi bunaltsa da beklenen gol duran top sonucunda geldi. Kullanılan serbest vuruşta kaleci Reşat’ın elinden sektirdiği topu tamamlayan Yusuf Orhan, sarı yeşilli temsilcimizi yeniden öne geçirdi:2-1 BÜNYAMİN FİŞİ ÇEKTİ Bu dakikadan sonra risk alan rakibini karşısında kontra ataklarla gol arayan Darıca G.B, mücadelenin 90+2.dakikasında fişi çekti. Alper’in ‘al da at’ dercesine verdiği pası gole çeviren Bünyamin Karataş, maçın skorunu tayin etti:3-1 Puanını 34’e çıkaran Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak.
Liderleri devirmeyi geleneksel hale getiren Darıca Gençlerbirliği’nin son kurbanı Pazarspor oldu. Sarı yeşilli temsilcimiz Karadeniz temsilcisini Halil(p), Yusuf ve Bünyamin’in golleriyle devirerek zirve ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 19.haftasında sahasında ağırladığı Pazarspor’u 3-2 yenerek, ligin ikinci yarısına 2’de 2 ile başladı. Sıralamada ilk 7’de bulunan takımlardan sadece Darıca G.B ve Ankara Demirspor’un kazandığı haftadan oldukça kazançlı ayrılan sarı yeşilli temsilcimiz şampiyonluk yolunda rakiplerine gözdağı verdi.

HALİL GOL PERDESİNİ AÇTI

15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleye konuk ekip daha etkili başlayan taraf oldu. Topun hakini olan Pazarspor, başarılı Darıca savunması aşmakta güçlük çekti. Rakibin baskısı karşısında iyi bir direnç koyan Darıca G.B’de beklenen gol penaltıdan geldi. 33’te Hakkı’nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıda topun başında geçen Halil topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek Darıca G.B’yi 1-0 öne geçirdi. 42’de Turgay An’ın frikik golüne engel olamayan sarı yeşilliler, devreye 1-1’lik eşitle girdi.

YUSUF ORHAN HATAYI AFFETMEDİ

İkinci yarıya muhteşem taraftarının desteğiyle çok etkili başlayan Darıca G.B, sağlı sollu ataklar rakip kaleyi bunaltsa da beklenen gol duran top sonucunda geldi. Kullanılan serbest vuruşta kaleci Reşat’ın elinden sektirdiği topu tamamlayan Yusuf Orhan, sarı yeşilli temsilcimizi yeniden öne geçirdi:2-1

BÜNYAMİN FİŞİ ÇEKTİ

Bu dakikadan sonra risk alan rakibini karşısında kontra ataklarla gol arayan Darıca G.B, mücadelenin 90+2.dakikasında fişi çekti. Alper’in ‘al da at’ dercesine verdiği pası gole çeviren Bünyamin Karataş, maçın skorunu tayin etti:3-1 Puanını 34’e çıkaran Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.