Gerçek mucize kadındır

16.04.2015 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gerçek mucize kadındır

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kadın Milletvekili Adayları Tanışma Toplantısı'nde konuştu.

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 'Ak Parti Kadın Milletvekili Adayları Tanışma Toplantısı'nda konuştu. İşte konuşmasından satırbaşları; Kadınlarımız haklarını kolay almadılar ve tek başına mücadele ettiler çoğu zaman. Şöyle bir kanat yanlış bizim geleneğimizde kadın daha edilgen bir durumda olmalıdır anlayışı geleneğimizle uyuşmaz. Gerçek mucize kadındır. Bir doğum sancısında yaşanan olgunluk mahfiyet herhalde hiç bir erkeğin elde edemeyeceği bir şeydir. Başka bir insanın varoluşuna katkıda bulunmak kadınlara siyasette de farklı bir bakış kazandırır. Erkek kadın mücadelesine her zaman karşı çıkmışımdır. Güzel şeyleri söylemek de iyidir. Erkekler bir şeye yoğunlaştıkları zaman onu yaparlar hanımlar aynı anda üç beş işi düşünebilecek güce sahiptirler. Anne olmak, milletvekili olmak, avukat olmak bu üçü bir arada olur mu olur birbirine karşıt değerlendirmemek gerek. Seçim bildirgemizde Mersin Arslanköylü kadınlardan özellikle bahsettim. O olay pek bilinmez. Arslanköy'de muhtarlık seçimi yapılır. Seçim sandıklarından kadınların, köylülerin istediği kişi çıkar ancak sandığa müdahale edillir. O yiğit Arslanköylü kadınlar ise sandığa kapanıp 'Sandık namusumuz der'. Demokrasimizde kadınlarımız haklarını kolay almadı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kadın Milletvekili Adayları Tanışma Toplantısı'nde konuştu.
Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 'Ak Parti Kadın Milletvekili Adayları Tanışma Toplantısı'nda konuştu.

İşte konuşmasından satırbaşları;

Kadınlarımız haklarını kolay almadılar ve tek başına mücadele ettiler çoğu zaman. Şöyle bir kanat yanlış bizim geleneğimizde kadın daha edilgen bir durumda olmalıdır anlayışı geleneğimizle uyuşmaz. Gerçek mucize kadındır. Bir doğum sancısında yaşanan olgunluk mahfiyet herhalde hiç bir erkeğin elde edemeyeceği bir şeydir. Başka bir insanın varoluşuna katkıda bulunmak kadınlara siyasette de farklı bir bakış kazandırır. Erkek kadın mücadelesine her zaman karşı çıkmışımdır. Güzel şeyleri söylemek de iyidir. Erkekler bir şeye yoğunlaştıkları zaman onu yaparlar hanımlar aynı anda üç beş işi düşünebilecek güce sahiptirler. Anne olmak, milletvekili olmak, avukat olmak bu üçü bir arada olur mu olur birbirine karşıt değerlendirmemek gerek.

Seçim bildirgemizde Mersin Arslanköylü kadınlardan özellikle bahsettim. O olay pek bilinmez. Arslanköy'de muhtarlık seçimi yapılır. Seçim sandıklarından kadınların, köylülerin istediği kişi çıkar ancak sandığa müdahale edillir. O yiğit Arslanköylü kadınlar ise sandığa kapanıp 'Sandık namusumuz der'. Demokrasimizde kadınlarımız haklarını kolay almadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.