19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gerekirse Ayaklarını Kırın

04.01.2018 - 22:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gerekirse Ayaklarını Kırın

"Gerekirse ayaklarını kırın" sözleriyle ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı....

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Külliye'de düzenlediği basın toplantısında, önemli açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'ayaklarını kırın' sözleriyle ilgili sorusuna şu yanıtı verdi: "Bu ifadeler terörle ve uyuşturucu ile mücadelede bir kararlılık ifadesidir. En kararlı şekilde mücadeleyi devam ettiren ifadesidir. "TERÖRLE VE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE BİR KARARLILIK İFADESİDİR" İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Gerekirse ayaklarını kırın" sözleriyle ilgili konuşan Kalın, "Bu ifadeler terörle ve uyuşturucu ile mücadelede bir kararlılık ifadesidir. En kararlı şekilde mücadeleyi devam ettirin ifadesidir. Bunu emniyet görevlilerine söylüyor. Bunu başka yerlere çekmek ancak kötü niyetle izah edilebilir. Bu mücadelede kararlılık vurgusu son derece önemlidir." dedi. SOYLU, "AYAĞINI KIRMAK POLİSİN GÖREVİDİR" DEMİŞTİ Okullarda alınan güvenlik tedbirlerinin devam edeceğine vurgu yapan İçişleri Bakanı Soylu, "81 ilimizde 7 kez okul çevrelerinde huzur uygulamaları yaptık. Okulun çevresinde bir uyuşturucu satıcısını gördüğümüz zaman beni ne kadar kınarlarsa kınasınlar, ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler o uyuşturucu satıcısının ayağını kırmaya polis görevlidir. Benim ülkemin gencinin canına mal olacak bir kişiye gereğini yerine getirme görevidir. Suçunu bana atsın. Bunun suçu neyse, 5 yıl içeride yatmaksa yatarız, 10 yıl içeride yatmaksa yatarız, 20 yıl içeride yatmaksa yatarız." diye konuştu.
"Gerekirse ayaklarını kırın" sözleriyle ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı....

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Külliye'de düzenlediği basın toplantısında, önemli açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'ayaklarını kırın' sözleriyle ilgili sorusuna şu yanıtı verdi: "Bu ifadeler terörle ve uyuşturucu ile mücadelede bir kararlılık ifadesidir. En kararlı şekilde mücadeleyi devam ettiren ifadesidir.

"TERÖRLE VE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE BİR KARARLILIK İFADESİDİR"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Gerekirse ayaklarını kırın" sözleriyle ilgili konuşan Kalın, "Bu ifadeler terörle ve uyuşturucu ile mücadelede bir kararlılık ifadesidir. En kararlı şekilde mücadeleyi devam ettirin ifadesidir. Bunu emniyet görevlilerine söylüyor. Bunu başka yerlere çekmek ancak kötü niyetle izah edilebilir. Bu mücadelede kararlılık vurgusu son derece önemlidir." dedi.

SOYLU, "AYAĞINI KIRMAK POLİSİN GÖREVİDİR" DEMİŞTİ

Okullarda alınan güvenlik tedbirlerinin devam edeceğine vurgu yapan İçişleri Bakanı Soylu, "81 ilimizde 7 kez okul çevrelerinde huzur uygulamaları yaptık. Okulun çevresinde bir uyuşturucu satıcısını gördüğümüz zaman beni ne kadar kınarlarsa kınasınlar, ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler o uyuşturucu satıcısının ayağını kırmaya polis görevlidir. Benim ülkemin gencinin canına mal olacak bir kişiye gereğini yerine getirme görevidir. Suçunu bana atsın. Bunun suçu neyse, 5 yıl içeride yatmaksa yatarız, 10 yıl içeride yatmaksa yatarız, 20 yıl içeride yatmaksa yatarız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.