Gergin zirveden sonuç çıkmadı!

Spor 30.01.2019 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gergin zirveden sonuç çıkmadı!

Hisselerinin Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmayilov’a devredildiği günden bu yana spekülasyon ve kaosun eksik olmadığı Darıca Gençlerbirliği’nde, dün ağır topların yer aldığı ve bir hayli gergin geçtiği öğrenilen zirvede, kulübe talip olan Cengiz Günaydın’ın kendisine sunulan ağır şartlar nedeniyle kulübü satın almaktan vazgeçtiği öğrenildi.

Her gün yeni bir kaosun gerçekleştiği Darıca Gençlerbirliği’nde dün de sıcak saatler yaşandı. Darıca G.B A.Ş’nin hisselerine talip olan Karagümrükspor eski Başkanı Cengiz Günaydın’ın, kulübün sahibi Rauf İsmayilov ile masaya oturduğu, kendisine söylenen ile talep edilen rakamın örtüşmediğini öne sürerek kulübü satın almaktan vazgeçtiği öğrenildi. GERGİN ZİRVEDE HERKES ORADAYDI Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Derneği Başkanı Mücahid Vural, kamuoyuna yeni Darıca G.B Başkanı olarak tanıtılan Murat Aydın ve kulübe talip olan işadamı Metin İnan’ın da yer aldığı zirvede zaman zaman tansiyonun yükseldiği ve İsmayilov’un hisselerin devri için sunduğu ağır şartlar nedeniyle Günaydın ile görüşmelerin tıkandığı öğrenildi. İSMAYİLOV 2 MİLYON İSTEDİ İDDİASI Önceki akşam Günaydın ve İsmayilov’un kulübün devri için 1 Milyon 500 Bin TL bedel karşılığında anlaşmaya vardığı ancak dün kulüp tesislerinde yapılan görüşmede anlaşmanın bozulduğu öğrenildi. İddiaya göre Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmayilov’un bu zamana dek Darıca G.B’ye 1 Milyon 200 Bin TL ödeme yaptığı, ancak kulüp devri için 2 Milyon TL harcadığını öne sürerek, bu paranın kendisine ödenmediği taktirde kulübü satmayacağını açıkladığı öğrenildi. İsmayilov’un talep ettiği rakamı ödemeyeceğini söyleyen Günaydın’ın masadan kalkarak kulüp hisselerini devralmaktan vazgeçtiği iddia edildi.
Hisselerinin Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmayilov’a devredildiği günden bu yana spekülasyon ve kaosun eksik olmadığı Darıca Gençlerbirliği’nde, dün ağır topların yer aldığı ve bir hayli gergin geçtiği öğrenilen zirvede, kulübe talip olan Cengiz Günaydın’ın kendisine sunulan ağır şartlar nedeniyle kulübü satın almaktan vazgeçtiği öğrenildi.

Her gün yeni bir kaosun gerçekleştiği Darıca Gençlerbirliği’nde dün de sıcak saatler yaşandı. Darıca G.B A.Ş’nin hisselerine talip olan Karagümrükspor eski Başkanı Cengiz Günaydın’ın, kulübün sahibi Rauf İsmayilov ile masaya oturduğu, kendisine söylenen ile talep edilen rakamın örtüşmediğini öne sürerek kulübü satın almaktan vazgeçtiği öğrenildi.

GERGİN ZİRVEDE HERKES ORADAYDI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Derneği Başkanı Mücahid Vural, kamuoyuna yeni Darıca G.B Başkanı olarak tanıtılan Murat Aydın ve kulübe talip olan işadamı Metin İnan’ın da yer aldığı zirvede zaman zaman tansiyonun yükseldiği ve İsmayilov’un hisselerin devri için sunduğu ağır şartlar nedeniyle Günaydın ile görüşmelerin tıkandığı öğrenildi.

İSMAYİLOV 2 MİLYON İSTEDİ İDDİASI

Önceki akşam Günaydın ve İsmayilov’un kulübün devri için 1 Milyon 500 Bin TL bedel karşılığında anlaşmaya vardığı ancak dün kulüp tesislerinde yapılan görüşmede anlaşmanın bozulduğu öğrenildi. İddiaya göre Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmayilov’un bu zamana dek Darıca G.B’ye 1 Milyon 200 Bin TL ödeme yaptığı, ancak kulüp devri için 2 Milyon TL harcadığını öne sürerek, bu paranın kendisine ödenmediği taktirde kulübü satmayacağını açıkladığı öğrenildi. İsmayilov’un talep ettiği rakamı ödemeyeceğini söyleyen Günaydın’ın masadan kalkarak kulüp hisselerini devralmaktan vazgeçtiği iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.