19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GERİ SAYIM BAŞLADI

Spor 04.01.2016 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GERİ SAYIM BAŞLADI

DARICA G.B GÖLCÜKSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

14 gün süren Antalya kampını sorunsuz bir şekilde tamamlayan Darıca G.B, 2 günlük iznin ardından dün kendi tesislerinde toplanarak Gölcükspor maçının hazırlıklarına start verdi. Gelecek hafta oynanacak olan kent derbisi için geri sayıma geçen sarı yeşilliler sezona galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor. Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele  eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin ikinci yarısının ilk haftasında karşılaşacağı Gölcükspor maçının hazırlıklarına start verdi. Antalya kampının ardından 2 buçuk günlük izin yapan sarı yeşilli futbolcular dün saat 15:00’da kulüp tesislerinde toplandı ve 15:30’da haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Play-Off’un 9 puan gerisinde olan ve özellikle kendi sahasında oynayacağı maçlarda puan kaybetmek istemeyen sarı yeşilli temsilcimiz, komşusu Gölcükspor’u eli boş göndererek ikinci yarıya 3 puanla başlamak istiyor. YENİ TRANSFERİN TAKIMA BUGÜN KATILMASI BEKLENİYOR Antrenman öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yapan Teknik Direktör Ramazan Silin, Gölcükspor maçı öncesinde yapacaklarını çalışmayla ilgili bilgiler vererek futbolcularından maça konsantre olmalarını istedi. Öte yandan yeni transferlerden kadrosuna Onur Öztürk, Gökhan Köstereli, Aykut Eren ve Savaş Esen’i katan Darıca G.B, bugün 1 ya da 2 ismi daha transfer edecek. İsmi henüz açıklanmayan yıldız bir santraforla prensip anlaşmasına varan Darıca G.B’de bugün bu futbolcunun takıma dahil olması bekleniyor.
DARICA G.B GÖLCÜKSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

14 gün süren Antalya kampını sorunsuz bir şekilde tamamlayan Darıca G.B, 2 günlük iznin ardından dün kendi tesislerinde toplanarak Gölcükspor maçının hazırlıklarına start verdi. Gelecek hafta oynanacak olan kent derbisi için geri sayıma geçen sarı yeşilliler sezona galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele  eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin ikinci yarısının ilk haftasında karşılaşacağı Gölcükspor maçının hazırlıklarına start verdi. Antalya kampının ardından 2 buçuk günlük izin yapan sarı yeşilli futbolcular dün saat 15:00’da kulüp tesislerinde toplandı ve 15:30’da haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Play-Off’un 9 puan gerisinde olan ve özellikle kendi sahasında oynayacağı maçlarda puan kaybetmek istemeyen sarı yeşilli temsilcimiz, komşusu Gölcükspor’u eli boş göndererek ikinci yarıya 3 puanla başlamak istiyor.

YENİ TRANSFERİN TAKIMA BUGÜN KATILMASI BEKLENİYOR

Antrenman öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yapan Teknik Direktör Ramazan Silin, Gölcükspor maçı öncesinde yapacaklarını çalışmayla ilgili bilgiler vererek futbolcularından maça konsantre olmalarını istedi. Öte yandan yeni transferlerden kadrosuna Onur Öztürk, Gökhan Köstereli, Aykut Eren ve Savaş Esen’i katan Darıca G.B, bugün 1 ya da 2 ismi daha transfer edecek. İsmi henüz açıklanmayan yıldız bir santraforla prensip anlaşmasına varan Darıca G.B’de bugün bu futbolcunun takıma dahil olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.