Gerilim bitti

Spor 19.12.2019 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gerilim bitti

Süper Amatör Lig A Grubu takımlarından Diliskelesi ile Köseköy Ateşspor arasında ciddi bir gerilim vardı. Her iki maçta da yaşanan olaylar gündemdeki yerini aldı. İlk Diliskelesi-Başiskele Damlar mücadelesinde de çıkan olaylar can sıktı. Pazar günü Başiskele Damlar ile Diliskelesi maçı oynanacak. Hem bu maç öncesinde hem de Diliskelesi-Ateş maçlarının ardından oluşan gerilimin sona erdirilmesi amacı ile basına kapalı toplantı tertiplendi.    BARIŞ ELİ Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Cintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, Köseköy Ateşspor, Diliskelespor ve Başiskele Damlarspor başkan ile yönetimleri Hasan Doğan Amatörevi Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda sporun kardeşlik ve centilmenlik olduğuna vurgu yapılırken, Kocaeli amatör camiasının büyük bir aile olduğu belirtildi. Taraftar el sıkışırken, bu görüntülerin saha içine de yansıması temenni edildi.

Süper Amatör Lig A Grubu takımlarından Diliskelesi ile Köseköy Ateşspor arasında ciddi bir gerilim vardı. Her iki maçta da yaşanan olaylar gündemdeki yerini aldı. İlk Diliskelesi-Başiskele Damlar mücadelesinde de çıkan olaylar can sıktı. Pazar günü Başiskele Damlar ile Diliskelesi maçı oynanacak. Hem bu maç öncesinde hem de Diliskelesi-Ateş maçlarının ardından oluşan gerilimin sona erdirilmesi amacı ile basına kapalı toplantı tertiplendi.   

BARIŞ ELİ

Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Cintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, Köseköy Ateşspor, Diliskelespor ve Başiskele Damlarspor başkan ile yönetimleri Hasan Doğan Amatörevi Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda sporun kardeşlik ve centilmenlik olduğuna vurgu yapılırken, Kocaeli amatör camiasının büyük bir aile olduğu belirtildi. Taraftar el sıkışırken, bu görüntülerin saha içine de yansıması temenni edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.