19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GESİDER Başkanı Sular'dan Gebzespor'a tam destek

Spor 27.09.2017 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GESİDER Başkanı Sular'dan Gebzespor'a tam destek

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Esnaf ve İş Adamları Derneği (GESİDER) Başkanı Nurullah Sular'ı iş yerinde ziyaret etti.

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Esnaf ve İş Adamları Derneği (GESİDER) Başkanı Nurullah Sular'ı iş yerinde ziyaret etti. Gebzespor'a destek olmaya devam eden Sular'a teşekkür eden Başkan Öztürk ziyarette yaptığı açıklamada, ''Sizin gibi değerli isimlerin yanımızda olması Gebzespor'a güç katıyor. İş adamlarımızla, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte el ele verip Gebzespor'u hak ettiği yere taşıyacağız''dedi. SULAR: GEBZESPOR'UN YANINDAYIZ Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gebzespor'a maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Sular, yeni sezonda da Gebzespor'un yanında olacağının sözünü vererek, Başkan Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerinde bulundu. Sular yaptığı açıklamada, ''Gebze'nin markası Gebzespor'a destek olmak boynumuzun borcudur. Gebzeli esnaflar olarak yeni sezonda tribündeki yerimizi alacağız. Gebzespor'umuzu Maltepespor maçında aldığı önemli galibiyetten dolayı tebrik ediyor, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum''dedi.
Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Esnaf ve İş Adamları Derneği (GESİDER) Başkanı Nurullah Sular'ı iş yerinde ziyaret etti.

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Esnaf ve İş Adamları Derneği (GESİDER) Başkanı Nurullah Sular'ı iş yerinde ziyaret etti. Gebzespor'a destek olmaya devam eden Sular'a teşekkür eden Başkan Öztürk ziyarette yaptığı açıklamada, ''Sizin gibi değerli isimlerin yanımızda olması Gebzespor'a güç katıyor. İş adamlarımızla, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte el ele verip Gebzespor'u hak ettiği yere taşıyacağız''dedi.

SULAR: GEBZESPOR'UN YANINDAYIZ

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gebzespor'a maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Sular, yeni sezonda da Gebzespor'un yanında olacağının sözünü vererek, Başkan Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerinde bulundu. Sular yaptığı açıklamada, ''Gebze'nin markası Gebzespor'a destek olmak boynumuzun borcudur. Gebzeli esnaflar olarak yeni sezonda tribündeki yerimizi alacağız. Gebzespor'umuzu Maltepespor maçında aldığı önemli galibiyetten dolayı tebrik ediyor, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.