GESMEK Çocukta mezuniyet heyecanı

Gebze 04.06.2018 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GESMEK Çocukta mezuniyet heyecanı

Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki en değerli projelerinden biri olan GESMEK Çocuk’ta hafta sonu mezuniyet heyecanı vardı. Çocuklar, mezuniyet töreninde diplomalarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden aldı.

Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki en değerli projelerinden biri olan GESMEK Çocuk’ta hafta sonu mezuniyet heyecanı vardı. Çocuklar, Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşen mezuniyet töreninde diplomalarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden aldı. Mezuniyet törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcısı Sadık Albayrak, öğrenciler ve aileleri katıldı. 1100 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU İstasyon ve Beylikbağı Bilim Sanat Merkezinde eğitim gören toplam 1100 GESMEK Çocuk kursiyeri öğrenci mezun oldu, diplomalarına kavuştu. GESMEK Çocuk kurslarında Ebru, Resim, Bağlama, Tiyatro/Drama, İngilizce, Satranç, masa Tenisi, Jimnastik, Gitar ve çocuk korosu olmak üzere toplam 10 farklı branşta eğitim verildi. ÇOCUKLARINIZ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ Mezuniyet töreninde selamlama konuşması yapan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Çocuklar bizler için çok değerli. Sizlerin evlatları sizin için ne kadar kıymetliyse bizim için de  en az o kadar değerli. Bir şehri her anlamada geliştirebilirsiniz, modern bir şehir haline geliştirebilirsiniz. Fakat bunları yaşatacak, koruyacak ve daha ileriye taşıyacak olan gelecek nesilleri yetiştiremezsek yaptığımız hiçbir şeyin bir anlamı kalmaz. ANNELERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR Çocuklarımın gelişiminde en büyük görevde annelere düşüyor. Çünkü çocukların karakterlerinin yüzde 75’i 0 ile 9 yaşında oluşuyor. Bu sebeple çocuğun anne ile arkadaşı sırdaşı her şeyi oluyor bir anlamda. Anne kendin eğitiyor, çocuğu eğitiyor, aileyi eğitiyor bu sebeple toplumu eğitiyor. ANAOKULUNDAN ÜNİVERSİTEYE Biz Gebze Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimlerini her zaman birinci sırada tutuyoruz. Anaokulundan, üniversiteye gidene kadar hatta üniversiteden sonraki dönemde bile kendilerini yalnız bırakmıyoruz. Anaokulu Üniversitelerimiz var burada küçük yaşta çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunuyoruz. Daha sonra GESMEK Çocuk kurslarımızda eğitimlerine devam eden çocuklarımız sonrasında 41 Genç 41 Gelecek projemize dahil oluyor ve üniversite serüvenlerine başlatıyoruz.  Geleceğin liderlerinin Gebze’den çıkmasını istiyoruz ve bunun için de elimizden geleni yapıyoruz” dedi. DİPLOMALAR BAŞKAN AMCALARINDAN Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in konuşmasının ardından kurslarını başarıyla bitiren öğrencilere diplomalarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tek tek verdi. Diplomalarına kavuşan çocukların mutlulukları yüzlerine yansırken kendileri için böylesine güzel projeleri hayata geçirdiği için Başkan amcalarına da teşekkür ettiler. Diploma töreninin sonunda bağlama kursu kursiyerleri izleyiciler için harika bir konser verdi.
Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki en değerli projelerinden biri olan GESMEK Çocuk’ta hafta sonu mezuniyet heyecanı vardı. Çocuklar, mezuniyet töreninde diplomalarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden aldı.

Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki en değerli projelerinden biri olan GESMEK Çocuk’ta hafta sonu mezuniyet heyecanı vardı. Çocuklar, Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşen mezuniyet töreninde diplomalarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden aldı. Mezuniyet törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcısı Sadık Albayrak, öğrenciler ve aileleri katıldı.

1100 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

İstasyon ve Beylikbağı Bilim Sanat Merkezinde eğitim gören toplam 1100 GESMEK Çocuk kursiyeri öğrenci mezun oldu, diplomalarına kavuştu. GESMEK Çocuk kurslarında Ebru, Resim, Bağlama, Tiyatro/Drama, İngilizce, Satranç, masa Tenisi, Jimnastik, Gitar ve çocuk korosu olmak üzere toplam 10 farklı branşta eğitim verildi.

ÇOCUKLARINIZ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Mezuniyet töreninde selamlama konuşması yapan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Çocuklar bizler için çok değerli. Sizlerin evlatları sizin için ne kadar kıymetliyse bizim için de  en az o kadar değerli. Bir şehri her anlamada geliştirebilirsiniz, modern bir şehir haline geliştirebilirsiniz. Fakat bunları yaşatacak, koruyacak ve daha ileriye taşıyacak olan gelecek nesilleri yetiştiremezsek yaptığımız hiçbir şeyin bir anlamı kalmaz.

ANNELERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Çocuklarımın gelişiminde en büyük görevde annelere düşüyor. Çünkü çocukların karakterlerinin yüzde 75’i 0 ile 9 yaşında oluşuyor. Bu sebeple çocuğun anne ile arkadaşı sırdaşı her şeyi oluyor bir anlamda. Anne kendin eğitiyor, çocuğu eğitiyor, aileyi eğitiyor bu sebeple toplumu eğitiyor.

ANAOKULUNDAN ÜNİVERSİTEYE

Biz Gebze Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimlerini her zaman birinci sırada tutuyoruz. Anaokulundan, üniversiteye gidene kadar hatta üniversiteden sonraki dönemde bile kendilerini yalnız bırakmıyoruz. Anaokulu Üniversitelerimiz var burada küçük yaşta çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunuyoruz. Daha sonra GESMEK Çocuk kurslarımızda eğitimlerine devam eden çocuklarımız sonrasında 41 Genç 41 Gelecek projemize dahil oluyor ve üniversite serüvenlerine başlatıyoruz.  Geleceğin liderlerinin Gebze’den çıkmasını istiyoruz ve bunun için de elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

DİPLOMALAR BAŞKAN AMCALARINDAN

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in konuşmasının ardından kurslarını başarıyla bitiren öğrencilere diplomalarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tek tek verdi. Diplomalarına kavuşan çocukların mutlulukları yüzlerine yansırken kendileri için böylesine güzel projeleri hayata geçirdiği için Başkan amcalarına da teşekkür ettiler. Diploma töreninin sonunda bağlama kursu kursiyerleri izleyiciler için harika bir konser verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.