19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GESMEK’in hünerli kadınlarından özel sergi

Gebze 08.03.2016 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GESMEK’in hünerli kadınlarından özel sergi

GESMEK’li kadınlardan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde özel sergi. Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki hizmetlerinden Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’in hünerli kadın kursiyerleri bir sergiye daha imzalarını attı.

SERGİ BEĞENİ TOPLADI GESMEK’li kadınlardan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde özel sergi. Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki hizmetlerinden Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’in hünerli kadın kursiyerleri bir sergiye daha imzalarını attı. Gebze Center’da bulunan GESMEK kurs ve sergi alanında gerçekleştirilen ‘Ömürlük Nakışlar’ isimli serginin açılışına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım’ın yanı sıra belediye meclis üyesi Oya Tunçel, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, GESMEK usta eğiticileri ve kursiyerleri katıldı. KADINLAR TOPLUMUN TEMEL DİREĞİ GESMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan ve her biri birinden değerli el işi ürünlerin ve nakışların yer aldığı sergiyi beğeniyle gezen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Toplumumuzun vazgeçilmez parçası olan kadınlarımızın farkı hayatının her alanındaki üretkenlikleriyle bir kez daha ortaya çıkıyor. Her biri ana, kardeş ve ailelerin temel direği olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bu vesileyle bir kez daha kutluyorum. Bu değerli sergide emeği bulunan hanım kardeşlerimizi de tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Sergiyi beğeniyle gezen konuklar ve Başkan Köşker, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
GESMEK’li kadınlardan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde özel sergi. Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki hizmetlerinden Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’in hünerli kadın kursiyerleri bir sergiye daha imzalarını attı.

SERGİ BEĞENİ TOPLADI

GESMEK’li kadınlardan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde özel sergi. Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki hizmetlerinden Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’in hünerli kadın kursiyerleri bir sergiye daha imzalarını attı. Gebze Center’da bulunan GESMEK kurs ve sergi alanında gerçekleştirilen ‘Ömürlük Nakışlar’ isimli serginin açılışına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım’ın yanı sıra belediye meclis üyesi Oya Tunçel, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, GESMEK usta eğiticileri ve kursiyerleri katıldı.

KADINLAR TOPLUMUN TEMEL DİREĞİ

GESMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan ve her biri birinden değerli el işi ürünlerin ve nakışların yer aldığı sergiyi beğeniyle gezen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Toplumumuzun vazgeçilmez parçası olan kadınlarımızın farkı hayatının her alanındaki üretkenlikleriyle bir kez daha ortaya çıkıyor. Her biri ana, kardeş ve ailelerin temel direği olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bu vesileyle bir kez daha kutluyorum. Bu değerli sergide emeği bulunan hanım kardeşlerimizi de tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Sergiyi beğeniyle gezen konuklar ve Başkan Köşker, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.