19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GESMEK'İN ÜNÜ SINIRLARINI AŞTI!

Gebze 26.01.2016 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GESMEK'İN ÜNÜ SINIRLARINI AŞTI!

7’den 70’e Gebzelilerin yanı sıra şehir dışından da tercih edilen bir eğitim markası haline gelen GESMEK’in ünü sınırları aştı.

Takı tasarımı ve deri çanta kurslarına kaydını yaptıran İstanbul Ataşehir’den Hatice Jale Seviner’in de tercihi GESMEK oldu     Hatice Hanım’ın tercihi GESMEK kursları oldu. Gebze Belediyesi’nin Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları GESMEK, 7’den 70’e Gebzelilerin yanı sıra şehir dışından da tercih edilen bir eğitim markası haline geldi. 70’in üzerinde birbirinden farklı meslek ve sanat branşında eğitimlerin verildiği GESMEK bünyesinde açılan takı tasarımı branşına kaydını yaptıran Hatice Jale Seviner, İstanbul Ataşehir’den kursa geliyor. Takı tasarımına merakını bilen bir arkadaşının tavsiyesi üzerine GESMEK’in kursunu tercih eden Hatice Jale Seviner ayrıca deri çanta tasarım kursuna da kaydını yaptırdı. GESMEK BENİM AİLEM GİBİ GESMEK’te 2 ayrı branşta kurslara devam ederek hünerlerine hüner katan Hatice Jale Seviner, “Bu bölgede oturan bir arkadaşım GESMEK kurslarından bahsetti. Takıya olan merakımı biliyordu ve takı tasarım kurslarına gelmemi önerdi. Bende onun bu önerisini dikkate alarak kayıt yaptırdım. Burada yeni arkadaşlar edindim. Hocalarımızın ilgisi ve kurduğum arkadaşlıklar sayesinde GESMEK hayatımda vazgeçilmez oldu. Bu tür kurslar her yerde var ama GESMEK kurslarındaki aile ortamı sıcaklık hiçbir yerde yok” dedi.
7’den 70’e Gebzelilerin yanı sıra şehir dışından da tercih edilen bir eğitim markası haline gelen GESMEK’in ünü sınırları aştı.

Takı tasarımı ve deri çanta kurslarına kaydını yaptıran İstanbul Ataşehir’den Hatice Jale Seviner’in de tercihi GESMEK oldu  

 

Hatice Hanım’ın tercihi GESMEK kursları oldu. Gebze Belediyesi’nin Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları GESMEK, 7’den 70’e Gebzelilerin yanı sıra şehir dışından da tercih edilen bir eğitim markası haline geldi. 70’in üzerinde birbirinden farklı meslek ve sanat branşında eğitimlerin verildiği GESMEK bünyesinde açılan takı tasarımı branşına kaydını yaptıran Hatice Jale Seviner, İstanbul Ataşehir’den kursa geliyor. Takı tasarımına merakını bilen bir arkadaşının tavsiyesi üzerine GESMEK’in kursunu tercih eden Hatice Jale Seviner ayrıca deri çanta tasarım kursuna da kaydını yaptırdı.

GESMEK BENİM AİLEM GİBİ

GESMEK’te 2 ayrı branşta kurslara devam ederek hünerlerine hüner katan Hatice Jale Seviner, “Bu bölgede oturan bir arkadaşım GESMEK kurslarından bahsetti. Takıya olan merakımı biliyordu ve takı tasarım kurslarına gelmemi önerdi. Bende onun bu önerisini dikkate alarak kayıt yaptırdım. Burada yeni arkadaşlar edindim. Hocalarımızın ilgisi ve kurduğum arkadaşlıklar sayesinde GESMEK hayatımda vazgeçilmez oldu. Bu tür kurslar her yerde var ama GESMEK kurslarındaki aile ortamı sıcaklık hiçbir yerde yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.