GESMEK KURSİYERLERİ YETİMLER İÇİN DİKTİ

Gebze 14.01.2016 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GESMEK KURSİYERLERİ YETİMLER İÇİN DİKTİ

Gebze Belediyesi’nin eğitimdeki hizmeti Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’in Tatlıkuyu’da bulunan kurs merkezinin kursiyerleri yetimler için kaban dikti.

Gebze Belediyesi’nin eğitimdeki hizmeti Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’in Tatlıkuyu’da bulunan kurs merkezinin kursiyerleri yetimler için çalıştı. Kadın giysileri dikimi hocası Pınar Önalan ve öğrencileri, Hatay Reyhanlı’daki çocuklar için kaban dikti. İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nın ‘yetimler için dikiyorum’ projesinin çocuklara sevgi sürprizi etkinliğine katılan kursiyerler, çocuklar için özenle tasarlayıp diktikleri kabanları hediye paketi yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için vakfa gönderdi. KURSİYERLERİN KATKISIYLA Bir sosyal sorumluluk projesi olan ‘yetimler için dikiyorum’ projesine katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Pınar Önalan, “Bu tür projeler sayesinde bizlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaklaşık iki haftadan beri bu proje için kursiyerlerimizle birlikte kaban dikiyoruz. Yaptığımız kabanların ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşacağını bilmek bizi ayrıca motive ediyor. DESTEK OLMAK ÖNEMLİ Bu proje için çalışmaya başladığımız günden beri öğrencilerimizin gözlerinde yaptıkları işten duydukları mutluluğu görmek beni de çok mutlu ediyor. Projeyi düzenleyen İHH Vakfına, projede yer alan öğrencilerime ve GESMEK kurslarına verdiği önemden dolayı Gebze Belediye Başkanım Adnan Köşkere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gebze Belediyesi’nin eğitimdeki hizmeti Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’in Tatlıkuyu’da bulunan kurs merkezinin kursiyerleri yetimler için kaban dikti.

Gebze Belediyesi’nin eğitimdeki hizmeti Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’in Tatlıkuyu’da bulunan kurs merkezinin kursiyerleri yetimler için çalıştı. Kadın giysileri dikimi hocası Pınar Önalan ve öğrencileri, Hatay Reyhanlı’daki çocuklar için kaban dikti. İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nın ‘yetimler için dikiyorum’ projesinin çocuklara sevgi sürprizi etkinliğine katılan kursiyerler, çocuklar için özenle tasarlayıp diktikleri kabanları hediye paketi yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için vakfa gönderdi.

KURSİYERLERİN KATKISIYLA

Bir sosyal sorumluluk projesi olan ‘yetimler için dikiyorum’ projesine katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Pınar Önalan, “Bu tür projeler sayesinde bizlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaklaşık iki haftadan beri bu proje için kursiyerlerimizle birlikte kaban dikiyoruz. Yaptığımız kabanların ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşacağını bilmek bizi ayrıca motive ediyor.

DESTEK OLMAK ÖNEMLİ

Bu proje için çalışmaya başladığımız günden beri öğrencilerimizin gözlerinde yaptıkları işten duydukları mutluluğu görmek beni de çok mutlu ediyor. Projeyi düzenleyen İHH Vakfına, projede yer alan öğrencilerime ve GESMEK kurslarına verdiği önemden dolayı Gebze Belediye Başkanım Adnan Köşkere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.