19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GESMEK’te bir başarı hikayesi

29.12.2015 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GESMEK’te bir başarı hikayesi

GESMEK resim öğretmeni Öznur Kaya’nın kursiyerlikten öğretmenliğe uzanan başarı hikayesi

Gebze Belediyesi’nin markalaşan eğitim hizmeti GESMEK, verdiği kaliteli eğitimin yanında yetiştirdiği öğrencilerle de farkını gösteriyor. Her yıl yaklaşık 6 bin kursiyere 70’i aşkın branşta kurs veren Gebze Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’in kursiyerlikten öğretmenliğe uzanan pek çok başarı hikayesi var. RESİM KURSUNDA ÖĞRENCİYDİ ÖĞRETMEN OLDU Güzel sanatlar başta olmak üzere geleneksel sanatlar, el sanatları ve daha pek çok branşta yetkin eğitmenleri ve usta öğreticileri ile kaliteli eğitim veren GESMEK’te dikkat çekici başarı hikayelerinden biri de resim öğretmeni Öznur Kaya’a ait. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi resim bölümü öğrencisi iken GESMEK resim kurslarına devam eden Öznur Kaya, fakülte birinciliği almış, kursiyerlikten öğretmenliğe yükselen isimlerden biri. Öznur Kaya halen İlhan Kartal Anadolu Lisesi’nde resim öğretmenliği yapıyor. Hafta sonlarında ise daha önce kursiyer olarak devam ettiği resim kursunda öğretmen olarak resim dersi veriyor. GESMEK’TE ARADIĞIMIZDAN FAZLASI VAR Gerek güzel sanatlarda, gerekse diğer branşlarda kendisini geliştirmek ve sanatını ilerletmek isteyen herkesin GESMEK’te aradığını bulabileceğini ifade eden Öznur Kaya, “Özellikle resim kursu çok başarılı. Tabi ki Fatma Odabaşı hocamızda. Burada istediğimizden fazlası var. Her branşta her yaş grubuna hizmet veriliyor. Kursumuzun kapısı resimi hobi olarak görenlere de, akademik eğitim almak için gelenlere de açık. Akademik eğitimiz elbette daha farklı oluyor. 8 ay süren kurslarımızda şu an resim sanatında kendini geliştirmek isteyen 25 kursiyerimize eğitim veriyoruz. 16 yaşından 70 yaşına kadar öğrencilerimizle beraber sanatsal ürünler ortaya çıkarıyoruz. Gebze’mize bu güzel kursları kazandıran Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker’e teşekkür ediyoruz” dedi.  
GESMEK resim öğretmeni Öznur Kaya’nın kursiyerlikten öğretmenliğe uzanan başarı hikayesi

Gebze Belediyesi’nin markalaşan eğitim hizmeti GESMEK, verdiği kaliteli eğitimin yanında yetiştirdiği öğrencilerle de farkını gösteriyor. Her yıl yaklaşık 6 bin kursiyere 70’i aşkın branşta kurs veren Gebze Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’in kursiyerlikten öğretmenliğe uzanan pek çok başarı hikayesi var.

RESİM KURSUNDA ÖĞRENCİYDİ ÖĞRETMEN OLDU

Güzel sanatlar başta olmak üzere geleneksel sanatlar, el sanatları ve daha pek çok branşta yetkin eğitmenleri ve usta öğreticileri ile kaliteli eğitim veren GESMEK’te dikkat çekici başarı hikayelerinden biri de resim öğretmeni Öznur Kaya’a ait. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi resim bölümü öğrencisi iken GESMEK resim kurslarına devam eden Öznur Kaya, fakülte birinciliği almış, kursiyerlikten öğretmenliğe yükselen isimlerden biri. Öznur Kaya halen İlhan Kartal Anadolu Lisesi’nde resim öğretmenliği yapıyor. Hafta sonlarında ise daha önce kursiyer olarak devam ettiği resim kursunda öğretmen olarak resim dersi veriyor.

GESMEK’TE ARADIĞIMIZDAN FAZLASI VAR

Gerek güzel sanatlarda, gerekse diğer branşlarda kendisini geliştirmek ve sanatını ilerletmek isteyen herkesin GESMEK’te aradığını bulabileceğini ifade eden Öznur Kaya, “Özellikle resim kursu çok başarılı. Tabi ki Fatma Odabaşı hocamızda. Burada istediğimizden fazlası var. Her branşta her yaş grubuna hizmet veriliyor. Kursumuzun kapısı resimi hobi olarak görenlere de, akademik eğitim almak için gelenlere de açık. Akademik eğitimiz elbette daha farklı oluyor. 8 ay süren kurslarımızda şu an resim sanatında kendini geliştirmek isteyen 25 kursiyerimize eğitim veriyoruz. 16 yaşından 70 yaşına kadar öğrencilerimizle beraber sanatsal ürünler ortaya çıkarıyoruz. Gebze’mize bu güzel kursları kazandıran Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker’e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.