GESMEK’ten bir başarı hikayesi daha

Gebze 07.01.2016 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GESMEK’ten bir başarı hikayesi daha

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Eğitim Kursu (GESMEK) kursiyerleri kendilerini geliştirmenin yanı sıra mesleki bilgilerini de geliştiriyor. GESMEK bilgisayarlı muhasebe kursuna katılan Aysun Turhan da bunlardan biri. Maliye bölümü mezunu olan AysunTurhan yeni mezun olduğu için iş başvurularının olumsuz sonuçlanması sonucu Gebze Belediyesinin GESMEK kursuna geldikten sonra işe girdiğini ifade etti. GESMEK İŞ HAYATINDA ÖNÜMÜ AÇTI GESMEK kursunun kendini geliştirmesinde oldukça faydalı olduğunu ifade eden Turhan “okuldan yeni mezun olduğum için iş başvurularından genellikle olumsuz dönüş alıyordum. Bu dönemde GESMEK’te bilgisayarlı muhasebe kursuna yazıldım ve kendi işimle ilgili birçok programı burada öğrenme fırsatı buldum. Kursu bitirdikten sonra özgeçmişimde burada öğrendiğim programları yazdıktan sonra bir mali müşavirin yanında işe başladım. Kendi birikimlerim ve GESMEK kursunun bana kattığı bilgilerle mali müşavirlik sınavına girdim ve başarılı oldum. İnsanlara böyle bir fırsat sunulduğu için başta belediye başkanımız sayın Adnan Köşker olmak üzere GESMEK kurslarında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Turhan mali müşavir olduktan sonra organize sanayi bölgesinde bir firmanın mali müşaviri olarak iş hayatına devam ediyor.

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Eğitim Kursu (GESMEK) kursiyerleri kendilerini geliştirmenin yanı sıra mesleki bilgilerini de geliştiriyor. GESMEK bilgisayarlı muhasebe kursuna katılan Aysun Turhan da bunlardan biri. Maliye bölümü mezunu olan AysunTurhan yeni mezun olduğu için iş başvurularının olumsuz sonuçlanması sonucu Gebze Belediyesinin GESMEK kursuna geldikten sonra işe girdiğini ifade etti.

GESMEK İŞ HAYATINDA ÖNÜMÜ AÇTI

GESMEK kursunun kendini geliştirmesinde oldukça faydalı olduğunu ifade eden Turhan “okuldan yeni mezun olduğum için iş başvurularından genellikle olumsuz dönüş alıyordum. Bu dönemde GESMEK’te bilgisayarlı muhasebe kursuna yazıldım ve kendi işimle ilgili birçok programı burada öğrenme fırsatı buldum. Kursu bitirdikten sonra özgeçmişimde burada öğrendiğim programları yazdıktan sonra bir mali müşavirin yanında işe başladım. Kendi birikimlerim ve GESMEK kursunun bana kattığı bilgilerle mali müşavirlik sınavına girdim ve başarılı oldum. İnsanlara böyle bir fırsat sunulduğu için başta belediye başkanımız sayın Adnan Köşker olmak üzere GESMEK kurslarında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Turhan mali müşavir olduktan sonra organize sanayi bölgesinde bir firmanın mali müşaviri olarak iş hayatına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.