GESMEK yeni dönem kayıtları başladı

Gebze 25.01.2016 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GESMEK yeni dönem kayıtları başladı

Gebze Belediyesi'nin ücretsiz eğitim hizmeti Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları GESMEK’te bahar dönemi kurs dönemi kayıtları başladı. Kayıtlar 5 Şubat Cuma günü sona erecek GESMEK’te ders zili 15 Şubatta çalacak Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları GESMEK’te bahar dönemi kurs kayıtları başladı. Ücretsiz GESMEK kurslarına kayıtlar 5 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. 15 Şubatta ders başı yapılacak GESMEK bahar dönemi kurslarında bilgisayar kullanımı, temel bilgisayar okur-yazarlığı, ofis programları kullanımı, muhasebe, Autocad, Solidworks, hızlı klavye,   bilgisayar bakım ve onarım, İngilizce, Osmanlıca, diksiyon ve çocuk gelişimi branşlarında kayıt alınacak. GESMEK kurslarına kayıt yaptıracakların 5 Şubat tarihine kadar kimlik fotokopisi, 1 adet fotoğraf ve ikametgah belgesi ile Hükümet Caddesi'ndeki GESMEK merkez binası ve İstasyon mahallesi kurs merkezine başvurabilecek.

Gebze Belediyesi'nin ücretsiz eğitim hizmeti Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları GESMEK’te bahar dönemi kurs dönemi kayıtları başladı. Kayıtlar 5 Şubat Cuma günü sona erecek GESMEK’te ders zili 15 Şubatta çalacak

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları GESMEK’te bahar dönemi kurs kayıtları başladı. Ücretsiz GESMEK kurslarına kayıtlar 5 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. 15 Şubatta ders başı yapılacak GESMEK bahar dönemi kurslarında bilgisayar kullanımı, temel bilgisayar okur-yazarlığı, ofis programları kullanımı, muhasebe, Autocad, Solidworks, hızlı klavye,   bilgisayar bakım ve onarım, İngilizce, Osmanlıca, diksiyon ve çocuk gelişimi branşlarında kayıt alınacak. GESMEK kurslarına kayıt yaptıracakların 5 Şubat tarihine kadar kimlik fotokopisi, 1 adet fotoğraf ve ikametgah belgesi ile Hükümet Caddesi'ndeki GESMEK merkez binası ve İstasyon mahallesi kurs merkezine başvurabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.