Getir Gebze’de küf şoku

Gebze 15.09.2020 - 22:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Getir Gebze’de küf şoku

Popüler sipariş uygulaması Getir’den sipariş veren Gebzeli müşteri küflü kek getirildiğini iddia etti. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne karşı vatandaşlar evlerinde kalmayı ve alışverişlerini online olarak yapmayı seçiyor. Popüler online sipariş uygulaması olan Getir’den sipariş veren Gebzeli müşteri, sipariş ettiği kekin küflü geldiğini iddia etti. Küflü kekin fotoğrafını paylaşan vatandaş, “Gebze Mustafa Paşa Mahallesi’nde bulunan Getir’den sipariş verdim, sonuç? Küflü kek. Hiç mi kontrol edilmiyor anlamıyorum. Sürekli benzer şikayetler de mevcut olduğu halde. Tarihi yaklaşmış ya da geçmiş ürünler sürekli var. Arada bir deneyim yapın bari paramıza yazık” dedi.

Popüler sipariş uygulaması Getir’den sipariş veren Gebzeli müşteri küflü kek getirildiğini iddia etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne karşı vatandaşlar evlerinde kalmayı ve alışverişlerini online olarak yapmayı seçiyor. Popüler online sipariş uygulaması olan Getir’den sipariş veren Gebzeli müşteri, sipariş ettiği kekin küflü geldiğini iddia etti. Küflü kekin fotoğrafını paylaşan vatandaş, “Gebze Mustafa Paşa Mahallesi’nde bulunan Getir’den sipariş verdim, sonuç? Küflü kek. Hiç mi kontrol edilmiyor anlamıyorum. Sürekli benzer şikayetler de mevcut olduğu halde. Tarihi yaklaşmış ya da geçmiş ürünler sürekli var. Arada bir deneyim yapın bari paramıza yazık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.