Gez Gör ile suyun yolculuğu

Ekonomi 04.08.2018 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gez Gör ile suyun yolculuğu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın kentin tanıtımında büyük katkısı olan Gez- Gör Kocaeli Projesi, büyük ilgi görüyor. Birçok farklı turun yapıldığı Gez Gör’e Derince ilçesinde bulunan Çenedağ Kız Kur’an Kursu Hafızlık öğrencileri konuk oldu. 50 kişiden oluşan grup, Kocaeli’ye hayat veren su yatırımlarının gezildiği “Suyun Yolculuğu Turu”na katıldı.    SUYUN YOLCULUĞUNA KATILDILAR Gez Gör ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin su yatırım tesislerini gezen öğrenciler, gezi turuna ilk olarak Namazgah Barajı ile başladı. Gezi daha sonra Kandıra İleri Biyolojik Arıtma, İSU Lojistik Merkezi ve İzaydaş tesisleri ile devam etti. Daha önce içerisini gezemedikleri tesisleri dolaşan öğrencilerin, şehir için hayati öneme sahip olan suyun yolculuğunu, meraklı ve heyecanlı bir şekilde gözlemlediler.        KOCAELİ’Yİ TANITIYOR “Gez Gör Kocaeli”, Kocaeli’ni gezmek isteyen konukların misafir edildiği bir proje. Projeyle, Kocaeli’nin tarihi, kültürü ve coğrafyası ve Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri, projeleri tanıtılıyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurt dışından gelen konukların yanı sıra Kocaeli’nde yaşayan vatandaşların da yaşadıkları şehirde bulunan tarihi ve kültürel mekânlar hakkında bilgi edinmeleri sağlanıyor.   BAŞVURULAR İNTERNET SİTESİNDE Kocaeli’nin tarihi, turistik ve doğal mekânlarını ücretsiz olarak gezmek isteyen vatandaşlar www.gezgorkocaeli.com internet adresini ziyaret ederek katılmak istedikleri kültür turunu seçebiliyor. En az 15 kişi olmak kaydıyla gruplar, gezmek istedikleri turu internet sitesinden seçerek başvuru yapabiliyor. Başvurular ayrıca 0 262 318 16 11 numaralı telefondan da alınıyor. Taleplere göre tam gün ya da yarım gün gerçekleştirilen kültür gezileri esnasında konuklara, tecrübeli rehberler de eşlik ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın kentin tanıtımında büyük katkısı olan Gez- Gör Kocaeli Projesi, büyük ilgi görüyor. Birçok farklı turun yapıldığı Gez Gör’e Derince ilçesinde bulunan Çenedağ Kız Kur’an Kursu Hafızlık öğrencileri konuk oldu. 50 kişiden oluşan grup, Kocaeli’ye hayat veren su yatırımlarının gezildiği “Suyun Yolculuğu Turu”na katıldı. 

 

SUYUN YOLCULUĞUNA KATILDILAR

Gez Gör ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin su yatırım tesislerini gezen öğrenciler, gezi turuna ilk olarak Namazgah Barajı ile başladı. Gezi daha sonra Kandıra İleri Biyolojik Arıtma, İSU Lojistik Merkezi ve İzaydaş tesisleri ile devam etti. Daha önce içerisini gezemedikleri tesisleri dolaşan öğrencilerin, şehir için hayati öneme sahip olan suyun yolculuğunu, meraklı ve heyecanlı bir şekilde gözlemlediler.     

 

KOCAELİ’Yİ TANITIYOR

“Gez Gör Kocaeli”, Kocaeli’ni gezmek isteyen konukların misafir edildiği bir proje. Projeyle, Kocaeli’nin tarihi, kültürü ve coğrafyası ve Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri, projeleri tanıtılıyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurt dışından gelen konukların yanı sıra Kocaeli’nde yaşayan vatandaşların da yaşadıkları şehirde bulunan tarihi ve kültürel mekânlar hakkında bilgi edinmeleri sağlanıyor.

 

BAŞVURULAR İNTERNET SİTESİNDE

Kocaeli’nin tarihi, turistik ve doğal mekânlarını ücretsiz olarak gezmek isteyen vatandaşlar www.gezgorkocaeli.com internet adresini ziyaret ederek katılmak istedikleri kültür turunu seçebiliyor. En az 15 kişi olmak kaydıyla gruplar, gezmek istedikleri turu internet sitesinden seçerek başvuru yapabiliyor. Başvurular ayrıca 0 262 318 16 11 numaralı telefondan da alınıyor. Taleplere göre tam gün ya da yarım gün gerçekleştirilen kültür gezileri esnasında konuklara, tecrübeli rehberler de eşlik ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.