Gezici Kütüphaneye Yoğun İlgi

Gebze 05.09.2018 - 18:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gezici Kütüphaneye Yoğun İlgi

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı’nın Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın anısına yaptırdığı gezici kütüphane önceki gün Gebze’de halkın hizmetine sunuldu. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve parti yöneticileri, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar’ın misafiri olan kütüphane aracını ziyaret ettiler. Taşdemir yaptığı açıklamada, “Gezici kütüphanemiz vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördü, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi. Meydan’da Çoban Mustafa Paşa Camii önünde Gebzelilerin hizmetine sunulan gezici kütüphane daha sonra Çayırova’da hizmet vermeye devam etti.

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı’nın Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın anısına yaptırdığı gezici kütüphane önceki gün Gebze’de halkın hizmetine sunuldu.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve parti yöneticileri, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar’ın misafiri olan kütüphane aracını ziyaret ettiler. Taşdemir yaptığı açıklamada, “Gezici kütüphanemiz vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördü, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi. Meydan’da Çoban Mustafa Paşa Camii önünde Gebzelilerin hizmetine sunulan gezici kütüphane daha sonra Çayırova’da hizmet vermeye devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.