GEZMEYE DEĞİL SEFERE GİTTİK

Darıca 02.11.2017 - 20:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEZMEYE DEĞİL SEFERE GİTTİK

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman başkanlığında il ve ilçe yöneticilerinden oluşan 20 kişi Küdüs’e gitti. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, ilçe gençlik kolları başkanlarının, il ve ilçe yöneticilerinin olduğu 20 kişi ile Kudüs’e gitti. Başkan Kahraman; ‘’20 yönetici kardeşimle beraber Filistin’e, Kudüs’e gitme, Filistinli kardeşlerimize destek olma kararı aldık. İnşallah ziyaretimiz imkanı olan genç kardeşlerimize örnek olur.” Dedi   TURİSTİK GEZİ DEĞİL, SEFER… Filistin’de yaşananlara gençler olarak kayıtsız kalınmaması gerektiğini ifade eden Kahraman,” Yaptığımız bu ziyaret bir turistik gezi değil, adeta bir seferdir.Mescid-i Aksâ sadece bir cami değildir.Mescid-i Aksâ, Kudüs bizim için bir semboldür. Kudüs ve Filistin meselesi bizim, sizin, hepimizin,bütün Müslümanların meselesidir. Hükümetimiz yapılması gereken birçok şeyi yapıyor. Bizim yapabileceğimiz, elimizden gelen şey Kudüs’ü yalnız bırakmamak veMescid-i Aksâ’nın cemaatini arttırmaktır. Filistin’in her zaman manevi olarak yanındaydık. İnşallah şimdi bu seferimizle bedenen de yanlarında olduğumuzu gösterdik.Buradaki Müslüman kardeşlerimizle beraber yanyana omuz omuza namaz kılacağız inşallah.Kendimize görev olarak adlettiğimiz bu geziyiAllah’ın izniyle gerçekleştiriyoruz.” dedi.   CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇAĞRISI Dünya üzerinde Müslümanlara yapılan zulümlere hiçbir zaman kayıtsız kalmadıklarını ifade eden Kahraman,” Kocaeli’nin AK Gençleri olarak her zaman dünyanın neresinde olursa olsunMüslüman kardeşlerimizin destekçisi olmaya, elimizden geldiğince yardım etmeye gayret gösterdik. Bütün dünyada mazlumların sesi, kimsesizlerin kimsesi olan dünya lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “İmkanı olan Kudüs’e gitsin” çağrısını karşılıksız bırakamazdık. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları olarakyaptığımız bu ziyaret inşallah tüm gençlere örnek olacak” dedi.   İKİ GÜN SÜRECEK İki gün sürecek olan gezinin programı şöyle; Mahmud Camii ve külliyesi ile birçok Osmanlı Camileri ve eserlerinin görülmesi, Hazreti İsâ’ nın doğduğu yerin ziyaret edilmesi, Lut Gölü/Ölü Deniz gezisi, Dünyanın en eski şehirlerinden Eriha’ya geçiş, Hazreti Musa kabri ve Külliyesi ziyareti, Akşam ve Yatsı namazlarını Mescid-i Aksa’da kılınması, 2.GÜN: Zeytin Dağı gezisi, Kuşbakışı Kudüs’e bakış gezisi, Sahabî Selman El-Farisî ve Râbia’tülAdeviyye türbelerini ziyaret, Hazreti Meryem, ana ve babasının medfun bulunduğuna inanılan Kilise ile Hazreti Davud türbesini ziyaret, Mescid-i Aksa' daki CUMA namazı, Mescid-i Aksa, Kubbet’t-üs-Sahra, Mirac’ ta Peygamberimizin üzerinden göklere ve ötesine yükseldiği Muallak Taşı ve Miraç Gecesi kendisini Mekke’ den Kudüs’ e binek olarak getiren Burak’ı bağladığı Burak Mescidi ile tarihi Mervan Camiini ziyaret. Tarihi Kıyamet Kilisesi, Hz.Ömer Camiini ziyaret. 

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman başkanlığında il ve ilçe yöneticilerinden oluşan 20 kişi Küdüs’e gitti.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, ilçe gençlik kolları başkanlarının, il ve ilçe yöneticilerinin olduğu 20 kişi ile Kudüs’e gitti. Başkan Kahraman; ‘’20 yönetici kardeşimle beraber Filistin’e, Kudüs’e gitme, Filistinli kardeşlerimize destek olma kararı aldık. İnşallah ziyaretimiz imkanı olan genç kardeşlerimize örnek olur.” Dedi

 

TURİSTİK GEZİ DEĞİL, SEFER…

Filistin’de yaşananlara gençler olarak kayıtsız kalınmaması gerektiğini ifade eden Kahraman,” Yaptığımız bu ziyaret bir turistik gezi değil, adeta bir seferdir.Mescid-i Aksâ sadece bir cami değildir.Mescid-i Aksâ, Kudüs bizim için bir semboldür. Kudüs ve Filistin meselesi bizim, sizin, hepimizin,bütün Müslümanların meselesidir. Hükümetimiz yapılması gereken birçok şeyi yapıyor. Bizim yapabileceğimiz, elimizden gelen şey Kudüs’ü yalnız bırakmamak veMescid-i Aksâ’nın cemaatini arttırmaktır. Filistin’in her zaman manevi olarak yanındaydık. İnşallah şimdi bu seferimizle bedenen de yanlarında olduğumuzu gösterdik.Buradaki Müslüman kardeşlerimizle beraber yanyana omuz omuza namaz kılacağız inşallah.Kendimize görev olarak adlettiğimiz bu geziyiAllah’ın izniyle gerçekleştiriyoruz.” dedi.

 

CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇAĞRISI

Dünya üzerinde Müslümanlara yapılan zulümlere hiçbir zaman kayıtsız kalmadıklarını ifade eden Kahraman,” Kocaeli’nin AK Gençleri olarak her zaman dünyanın neresinde olursa olsunMüslüman kardeşlerimizin destekçisi olmaya, elimizden geldiğince yardım etmeye gayret gösterdik. Bütün dünyada mazlumların sesi, kimsesizlerin kimsesi olan dünya lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “İmkanı olan Kudüs’e gitsin” çağrısını karşılıksız bırakamazdık. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları olarakyaptığımız bu ziyaret inşallah tüm gençlere örnek olacak” dedi.

 

İKİ GÜN SÜRECEK

İki gün sürecek olan gezinin programı şöyle;

Mahmud Camii ve külliyesi ile birçok Osmanlı Camileri ve eserlerinin görülmesi,

Hazreti İsâ’ nın doğduğu yerin ziyaret edilmesi,

Lut Gölü/Ölü Deniz gezisi,

Dünyanın en eski şehirlerinden Eriha’ya geçiş,

Hazreti Musa kabri ve Külliyesi ziyareti,

Akşam ve Yatsı namazlarını Mescid-i Aksa’da kılınması,

2.GÜN: Zeytin Dağı gezisi,

Kuşbakışı Kudüs’e bakış gezisi,

Sahabî Selman El-Farisî ve Râbia’tülAdeviyye türbelerini ziyaret,

Hazreti Meryem, ana ve babasının medfun bulunduğuna inanılan Kilise ile Hazreti Davud türbesini ziyaret,

Mescid-i Aksa' daki CUMA namazı,

Mescid-i Aksa, Kubbet’t-üs-Sahra,

Mirac’ ta Peygamberimizin üzerinden göklere ve ötesine yükseldiği Muallak Taşı ve Miraç Gecesi kendisini Mekke’ den Kudüs’ e binek olarak getiren Burak’ı bağladığı Burak Mescidi ile tarihi Mervan Camiini ziyaret.

Tarihi Kıyamet Kilisesi,

Hz.Ömer Camiini ziyaret. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.