GGOSB Meslek Lisesi’yle Fark Yaratacak

Gebze 21.11.2018 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GGOSB Meslek Lisesi’yle Fark Yaratacak

Gebze Güzeller OSB, bölgenin yetişmiş kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacak. OSB, Özel Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi’ne yakın zamanda kavuşacak.

OSB’lerdeki özel mesleki ve teknik eğitim okullarında öğrenim gören öğrencilere destek verilmesine ilişkin tebliğin yayınlanmasından sonra harekete geçen Gebze Güzeller OSB yönetim kurulu, kolları sıvadı. Teşvik kararnamesini de göz önüne alarak bölge plan tadilatı yaparak, yaklaşık 6 bin 900 metrekarelik bir alanı okul alanı olarak ayırarak girişimlerine başlayan OSB, inşaat aşamasındaki okul binasını yakın zamanda bitirmeyi hedefliyor. 6 BRANŞ VAR Makine, Metal, Lojistik, Kimya, Elektrik ve Elektronik bölümlerinin yer alacağı lisenin inşaat maliyeti ve işletmesi Gebze Güzeller OSB’nin sahip olduğu Güzeller Sosyal Hizmet İşletmeciliği Enerji ve Su Dağıtımı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılacak. Meslek lisesinde fizik, kimya, biyoloji, müzik, resim, PC, teknik çizim laboratuvarı, tam deneyimli kapalı spor salonu, açık spor sahası, kantin, yemekhane ve kütüphanesi olan eğitim kompleksi mevcut olacak. Okulun, 2019-2020’da faaliyete girmesi planlanıyor. 5 branşa ait atölye bulunacak olan bin 680 öğrenci kapasiteli Özel Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi’nde 40 derslik bulunacak. Lise, 21 bin metrekare kapalı alanda eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürecek. KÜBRA AKABALI
Gebze Güzeller OSB, bölgenin yetişmiş kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacak. OSB, Özel Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi’ne yakın zamanda kavuşacak.

OSB’lerdeki özel mesleki ve teknik eğitim okullarında öğrenim gören öğrencilere destek verilmesine ilişkin tebliğin yayınlanmasından sonra harekete geçen Gebze Güzeller OSB yönetim kurulu, kolları sıvadı. Teşvik kararnamesini de göz önüne alarak bölge plan tadilatı yaparak, yaklaşık 6 bin 900 metrekarelik bir alanı okul alanı olarak ayırarak girişimlerine başlayan OSB, inşaat aşamasındaki okul binasını yakın zamanda bitirmeyi hedefliyor.

6 BRANŞ VAR

Makine, Metal, Lojistik, Kimya, Elektrik ve Elektronik bölümlerinin yer alacağı lisenin inşaat maliyeti ve işletmesi Gebze Güzeller OSB’nin sahip olduğu Güzeller Sosyal Hizmet İşletmeciliği Enerji ve Su Dağıtımı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılacak. Meslek lisesinde fizik, kimya, biyoloji, müzik, resim, PC, teknik çizim laboratuvarı, tam deneyimli kapalı spor salonu, açık spor sahası, kantin, yemekhane ve kütüphanesi olan eğitim kompleksi mevcut olacak. Okulun, 2019-2020’da faaliyete girmesi planlanıyor. 5 branşa ait atölye bulunacak olan bin 680 öğrenci kapasiteli Özel Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi’nde 40 derslik bulunacak. Lise, 21 bin metrekare kapalı alanda eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürecek.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.