Gıda Mühendislerinden Gebze’ye Büro

18.12.2017 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gıda Mühendislerinden Gebze’ye Büro

Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği Gebze İrtibat Bürosu açıldı.

Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği Gebze İrtibat Bürosu geçtiğimiz gün gerçekleştirilen bir etkinlikle hizmete açıldı. Hacıhalil Mahallesi, Adliye Caddesi No:25 Gebze adresinde bulunan Elektrik Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği/Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği Gebze İrtibat Bürosu’nda ile ortaklaşa kullanacakları irtibat bürosunun açılışı yapıldı. Açılışa TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilcisi Sinan Yücel, Sayman Erdem Sinan Sapaz, Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcisi Sema Kopal ile çok sayıda davetli katıldı. ÜYELERİMİZİN KATKILARIYLA BÜYÜYECEĞİZ Gerçekleşen açılışta Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcisi Sema Kopal bir açılış konuşması yaparak, “Kocaeli ve Gebze bölgesinin bir sanayi bölgesi olduğunu, Odamızın örgütlülüğünün büyüme potansiyeli barındırdığını bildirdi. Üyelerimizin katkılarıyla büyüyeceğiz, dayanışacağız, meslektaşlar olarak sorunlarımızın çözümü bir arada olmaktan, birlikte davranmaktan geçer.” dedi. MMO Gebze Temsilcisi Sinan Yücel de yaptığı konuşmada, oda çalışmalarının önemini, TMMOB ve adalara sahip çıkma gerekliliğini anlatan bir konuşma yaptı.
Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği Gebze İrtibat Bürosu açıldı.

Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği Gebze İrtibat Bürosu geçtiğimiz gün gerçekleştirilen bir etkinlikle hizmete açıldı. Hacıhalil Mahallesi, Adliye Caddesi No:25 Gebze adresinde bulunan Elektrik Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği/Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği Gebze İrtibat Bürosu’nda ile ortaklaşa kullanacakları irtibat bürosunun açılışı yapıldı. Açılışa TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilcisi Sinan Yücel, Sayman Erdem Sinan Sapaz, Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcisi Sema Kopal ile çok sayıda davetli katıldı.

ÜYELERİMİZİN KATKILARIYLA BÜYÜYECEĞİZ

Gerçekleşen açılışta Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcisi Sema Kopal bir açılış konuşması yaparak, “Kocaeli ve Gebze bölgesinin bir sanayi bölgesi olduğunu, Odamızın örgütlülüğünün büyüme potansiyeli barındırdığını bildirdi. Üyelerimizin katkılarıyla büyüyeceğiz, dayanışacağız, meslektaşlar olarak sorunlarımızın çözümü bir arada olmaktan, birlikte davranmaktan geçer.” dedi. MMO Gebze Temsilcisi Sinan Yücel de yaptığı konuşmada, oda çalışmalarının önemini, TMMOB ve adalara sahip çıkma gerekliliğini anlatan bir konuşma yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.