19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GİLMDER’DEN DEMİRCİ’YE ZİYARET!

Çayırova 11.09.2017 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GİLMDER’DEN DEMİRCİ’YE ZİYARET!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze İmam Hatip Lisesi Derneği’ni ve bünyesindeki minik öğrencileri konuk etti.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, GİLMDER (Gebze İmam Hatip Lisesi Derneği) yetkilileri ve yaz okullarında eğitim alan öğrencileri konuk etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete katılan GİLMDER (Gebze İmam Hatip Lisesi Derneği) Başkanı Cenk Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hüseyin Güler, Mehmet Özdemir, Bayram Bozkurt, okul temsilcileri ve yaz okulu öğrencileri, eğitim camiasına yaptığı yardım ve desteklerden dolayı Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür etti. 1994 İmam Hatip mezunu olan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç’un da eşlik ettiği GİLMDER’in anlamlı ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren Başkan Demirci, klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim konusunda da hassas olduklarını ve eğitim camiasına dün olduğu gibi bundan sonrada desteklerinin süreceğini belirtti. Demirci: “Eğitim Önceliğimizdir” Bölgemizde bulunan okulların genel durumu ve eğitimde yakaladığı başarıların değerlendirildiği sohbet sırasında geleceğin güçlü Türkiye’sinde eğitimin en önemli kriter olduğunun altını çizen Demirci: “çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için, doğru eğitimi doğru zamanda vermek ilk adım olmalı. Belediye olarak bizler de eğitime destek olmak amacıyla hizmete sunduğumuz Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezimizle bu amacı güdüyoruz. Çocuklarımıza okul öncesinden üniversiteye kadar çeşitli alanlarda destek oluyoruz” dedi. Ziyaret sırasında yaz okulu öğrencileriyle yakından ilgilenen Başkan Demirci, daha önce Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’ne gezi programı gerçekleştirdiği öğrencilere çanta ve okul seti hediye etti. 
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze İmam Hatip Lisesi Derneği’ni ve bünyesindeki minik öğrencileri konuk etti.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, GİLMDER (Gebze İmam Hatip Lisesi Derneği) yetkilileri ve yaz okullarında eğitim alan öğrencileri konuk etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete katılan GİLMDER (Gebze İmam Hatip Lisesi Derneği) Başkanı Cenk Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hüseyin Güler, Mehmet Özdemir, Bayram Bozkurt, okul temsilcileri ve yaz okulu öğrencileri, eğitim camiasına yaptığı yardım ve desteklerden dolayı Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür etti. 1994 İmam Hatip mezunu olan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç’un da eşlik ettiği GİLMDER’in anlamlı ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren Başkan Demirci, klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim konusunda da hassas olduklarını ve eğitim camiasına dün olduğu gibi bundan sonrada desteklerinin süreceğini belirtti.

Demirci: “Eğitim Önceliğimizdir”

Bölgemizde bulunan okulların genel durumu ve eğitimde yakaladığı başarıların değerlendirildiği sohbet sırasında geleceğin güçlü Türkiye’sinde eğitimin en önemli kriter olduğunun altını çizen Demirci: “çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için, doğru eğitimi doğru zamanda vermek ilk adım olmalı. Belediye olarak bizler de eğitime destek olmak amacıyla hizmete sunduğumuz Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezimizle bu amacı güdüyoruz. Çocuklarımıza okul öncesinden üniversiteye kadar çeşitli alanlarda destek oluyoruz” dedi. Ziyaret sırasında yaz okulu öğrencileriyle yakından ilgilenen Başkan Demirci, daha önce Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’ne gezi programı gerçekleştirdiği öğrencilere çanta ve okul seti hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.