GİRİB’den kadınlara özel seminer

Gebze 03.11.2019 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GİRİB’den kadınlara özel seminer

Giresun iş adamları ve bürokratları (GİRİB) derneği kadınlar komisyonu, ‘Eğitim ve Öğretime Genel Bakış’ konulu seminer düzenledi. GİRİB kadınlar komisyonunun düzenlediği ‘’Eğitim ve Öğretime Genel Bakış’’ konulu seminere Eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan konuşmacı olarak katıldı. Giresun iş adamları ve bürokratları (GİRİB) derneğinin merkez binasında bulunan Topal Osman Ağa salonunda, Eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan'ın konuşmacı olarak katıldığı seminere, Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, GİRİB başkanı Kemal Tokmak ve yönetimi, Gazeteci Yazar İsmail Kahraman, GİRİB Kadınlar Komisyonu başkanı Aysel Aydın ile yönetimi ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Özellikle aileler için önem arz eden programda Aydın Ceylan’ın keyifli ve akıcı anlatımı katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. EN BÜYÜK YATIRIM EĞİTİME Eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, ‘Eğitim ve Öğretime Genel Bakış’ konulu seminerine başlarken, ‘GİRİB Kadınlar komisyonu başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Çünkü bir ülkenin kalkınmasında atılacak en büyük adım eğitimde yapılacak çalışmalardır. Ülkemizin geleceğini daha aydınlık daha verimli ve hatta ekonomi dilinde gayrisafi milli hasılamızın çok yükseklere çıkabilmesi için yapılacak yatırımların en başında eğitim geliyor” dedi. Daha sonra katılımcılara kısaca kendini tanıtan Ceylan, ‘Eğitim ve Öğretime Genel Bakış’ konulu seminerini gerçekleştirdi. ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK Programın sonunda kısa bir konuşma yapan GİRİB kadın komisyonu başkanı Aysel Aydın, Eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan’a ve hem aileler hem de veliler için önem arz eden bu seminere katılım sağlayanlara teşekkürlerini ileterek, “Eğitim ve öğretim hayatında öğrencilerimiz kadar ailelerin durumları da çok önemli. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında böyle anlamlı etkinliklerin devam edeceğiz” dedi.

Giresun iş adamları ve bürokratları (GİRİB) derneği kadınlar komisyonu, ‘Eğitim ve Öğretime Genel Bakış’ konulu seminer düzenledi. GİRİB kadınlar komisyonunun düzenlediği ‘’Eğitim ve Öğretime Genel Bakış’’ konulu seminere Eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan konuşmacı olarak katıldı. Giresun iş adamları ve bürokratları (GİRİB) derneğinin merkez binasında bulunan Topal Osman Ağa salonunda, Eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan'ın konuşmacı olarak katıldığı seminere, Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, GİRİB başkanı Kemal Tokmak ve yönetimi, Gazeteci Yazar İsmail Kahraman, GİRİB Kadınlar Komisyonu başkanı Aysel Aydın ile yönetimi ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Özellikle aileler için önem arz eden programda Aydın Ceylan’ın keyifli ve akıcı anlatımı katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

EN BÜYÜK YATIRIM EĞİTİME

Eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, ‘Eğitim ve Öğretime Genel Bakış’ konulu seminerine başlarken, ‘GİRİB Kadınlar komisyonu başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Çünkü bir ülkenin kalkınmasında atılacak en büyük adım eğitimde yapılacak çalışmalardır. Ülkemizin geleceğini daha aydınlık daha verimli ve hatta ekonomi dilinde gayrisafi milli hasılamızın çok yükseklere çıkabilmesi için yapılacak yatırımların en başında eğitim geliyor” dedi. Daha sonra katılımcılara kısaca kendini tanıtan Ceylan, ‘Eğitim ve Öğretime Genel Bakış’ konulu seminerini gerçekleştirdi.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Programın sonunda kısa bir konuşma yapan GİRİB kadın komisyonu başkanı Aysel Aydın, Eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan’a ve hem aileler hem de veliler için önem arz eden bu seminere katılım sağlayanlara teşekkürlerini ileterek, “Eğitim ve öğretim hayatında öğrencilerimiz kadar ailelerin durumları da çok önemli. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında böyle anlamlı etkinliklerin devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.