GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Girişimciye 150 bin TL

Ekonomi 19.07.2018 - 09:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Girişimciye 150 bin TL

T-BİGG programına başvurular alınmaya başladı. Başarılı bulunan genç girişimciler, TÜBİTAK’ın sağladığı 150 bin liralık geri ödemesiz sermaye desteğine sahip olabilecek.

ODTÜ Teknokent'in uygulayıcı kuruluş olduğu 'Bireysel Genç Girişimcileri Destekleme Programı'na (T-BİGG) başvurular başladı. TÜBİTAK tarafından önceliklendirilen, ileri imalat, sanayi 4.0, akıllı ulaşım, temiz verimli enerji, sağlık ve iyi yaşam, sürdürülebilir tarım ve beslenme alanları baz alınarak oluşturulan T-BİGG programıyla, girişimcilerin sermaye desteğine erişimi için imkan sağlanmaya devam edilecek. Başarılı girişimciler TÜBİTAK'ın sağladığı 150 bin liralık sermayeye geri ödemesiz sahip olabilecek. Girişimci adaylarının iş fikirlerinin doğrulanması amacıyla eğitim kampı düzenlenirken, değerlendirmede başarılı bulunan ve ikinci aşamaya uygun görülen girişimci adayları ve iş fikirleri belirlenerek TÜBİTAK'a bildirilecek. TÜBİTAK tarafından değerlendirilerek destek alan girişimciler, ODTÜ Teknokent Kuluçka Merkezi'nde şirketleşme hakkı elde edecek. Ayrıca başvuru koşullarını sağlayan girişimcilere, global anlamda en etkili hızlandırma programlarına başvuru desteği de sağlanacak..
T-BİGG programına başvurular alınmaya başladı. Başarılı bulunan genç girişimciler, TÜBİTAK’ın sağladığı 150 bin liralık geri ödemesiz sermaye desteğine sahip olabilecek.

ODTÜ Teknokent'in uygulayıcı kuruluş olduğu 'Bireysel Genç Girişimcileri Destekleme Programı'na () başvurular başladı.  tarafından önceliklendirilen, ileri imalat, sanayi 4.0, akıllı ulaşım, temiz verimli enerji, sağlık ve iyi yaşam, sürdürülebilir tarım ve beslenme alanları baz alınarak oluşturulan T-BİGG programıyla, girişimcilerin sermaye desteğine erişimi için imkan sağlanmaya devam edilecek. Başarılı girişimciler TÜBİTAK'ın sağladığı 150 bin liralık sermayeye geri ödemesiz sahip olabilecek. Girişimci adaylarının iş fikirlerinin doğrulanması amacıyla eğitim kampı düzenlenirken, değerlendirmede başarılı bulunan ve ikinci aşamaya uygun görülen girişimci adayları ve iş fikirleri belirlenerek TÜBİTAK'a bildirilecek. TÜBİTAK tarafından değerlendirilerek destek alan girişimciler, ODTÜ Teknokent Kuluçka Merkezi'nde şirketleşme hakkı elde edecek. Ayrıca başvuru koşullarını sağlayan girişimcilere, global anlamda en etkili hızlandırma programlarına başvuru desteği de sağlanacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.