19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GİV Gebze Devletin Yanında

Gebze 29.10.2018 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GİV Gebze Devletin Yanında

Girişimci İş Adamları Vakfı Gebze Şubesi yazılı bir açıklama yaparak, Türkiye’de yaşanan döviz kuru dalgalanmaları sonucunda ortaya çıkan enflasyonla mücadelenin tüm vatandaşların ve kurumların asli görevi olduğunu söyledi.

Yapılan yazılı açıklamada, “Kamuoyumuzun malumu olduğu üzere son dönemde ülkemizde yaşanan döviz kuru dalgalanmaları ve yüksek faiz sonucu ortaya çıkan ekonomik problemlerle birlikte halkımızın alım gücünü olumsuz etkileyen ve toplum psikolojisinde olumsuz etki yaratan enflasyon ortaya çıkmıştır. Bu enflasyon ve ekonomik sorunlarla mücadele etmek her ülke evladının ve her kurumunun asli görevidir. Ekonomik problemlerin birçok iktisadi nedeni olmakla birlikte ülkemizdeki bu sorunun en beliğin nedeni bizleri ekonomi ile yönetmek isteyen dış güçler ve büyüyen bir Türkiye istemeyen kötü niyetli mihraklar olduğu aşikârdır. Büyüyen ve dünyaya söz sahibi olan bir Türkiye için uzun vadede yapılması gereken AR-GE ve innovasyon yatırımları yerli kaynaklarla yerli üretim yaparak dışa bağımlılığı azaltmaktır bunu başarmakta girişimciliği ve girişimcileri desteklemekle mümkündür. ZOR GÜNLERİ ATLATACAĞIZ Girişimci İş Adamları Vakfı Gebze olarak tüm bu sıkıntıları aşmak için hazine ve maliye bakanlığımız öncülüğünde hazırlanarak eyleme sokulan enflasyonla mücadele programını son derece önemsiyor ve tüm paydaşlarımızla birlikte destekliyoruz. Bu mücadelenin başarılı olması için gerek kamu kurum ve kuruluşları gerek özel sektörün desteklenmesi gerektiğini ve bununda bir sorumluluk ve görev bilinci ile yapılması gerektiğine inanıyoruz. Bizler girişimci iş adamları vakfı üyeleri ve tüm paydaşları ile birlikte ülkemizin bu zor günleri atlatacağına inanıyor bu konuda üzerimize düşen her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğumuza kamuoyuna saygıyla ilan ediyoruz.” ifadelerine yer verildi. KÜBRA AKABALI
Girişimci İş Adamları Vakfı Gebze Şubesi yazılı bir açıklama yaparak, Türkiye’de yaşanan döviz kuru dalgalanmaları sonucunda ortaya çıkan enflasyonla mücadelenin tüm vatandaşların ve kurumların asli görevi olduğunu söyledi.

Yapılan yazılı açıklamada, “Kamuoyumuzun malumu olduğu üzere son dönemde ülkemizde yaşanan döviz kuru dalgalanmaları ve yüksek faiz sonucu ortaya çıkan ekonomik problemlerle birlikte halkımızın alım gücünü olumsuz etkileyen ve toplum psikolojisinde olumsuz etki yaratan enflasyon ortaya çıkmıştır. Bu enflasyon ve ekonomik sorunlarla mücadele etmek her ülke evladının ve her kurumunun asli görevidir. Ekonomik problemlerin birçok iktisadi nedeni olmakla birlikte ülkemizdeki bu sorunun en beliğin nedeni bizleri ekonomi ile yönetmek isteyen dış güçler ve büyüyen bir Türkiye istemeyen kötü niyetli mihraklar olduğu aşikârdır. Büyüyen ve dünyaya söz sahibi olan bir Türkiye için uzun vadede yapılması gereken AR-GE ve innovasyon yatırımları yerli kaynaklarla yerli üretim yaparak dışa bağımlılığı azaltmaktır bunu başarmakta girişimciliği ve girişimcileri desteklemekle mümkündür.

ZOR GÜNLERİ ATLATACAĞIZ

Girişimci İş Adamları Vakfı Gebze olarak tüm bu sıkıntıları aşmak için hazine ve maliye bakanlığımız öncülüğünde hazırlanarak eyleme sokulan enflasyonla mücadele programını son derece önemsiyor ve tüm paydaşlarımızla birlikte destekliyoruz. Bu mücadelenin başarılı olması için gerek kamu kurum ve kuruluşları gerek özel sektörün desteklenmesi gerektiğini ve bununda bir sorumluluk ve görev bilinci ile yapılması gerektiğine inanıyoruz. Bizler girişimci iş adamları vakfı üyeleri ve tüm paydaşları ile birlikte ülkemizin bu zor günleri atlatacağına inanıyor bu konuda üzerimize düşen her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğumuza kamuoyuna saygıyla ilan ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.