19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gizli Vergi Vatandaşı İsyan Ettirdi

09.01.2015 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gizli Vergi Vatandaşı İsyan Ettirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin daire sahiplerinden kestiği asfalt katılım bedelleri vatandaşı çileden çıkardı.

Vatandaşı isyan ettiren asfalt vergisinde zulüm sürüyor. Kendilerine gönderilen vergiyi ödemek isteyen vatandaşlar saatlerce kuyrukta beklemek zorunda bırakıldı. Soğuk havaya aldırmadan yüzde 25'lik indirim süresinden faydalanmak için sırada bekleyen vatandaşlar, "Hem maaşımızın yarısını alıyorlar hem de bize zulmediyorlar" diye tepki gösterdi.UZUN KUYRUKLAR VARBelediyeler, 400 ile 4 bin 500 lira arasında değişen asfalt vergisi için ev sahiplerine bildirim göndermeye başladı. Erken ödemede yapılan yüzde 25'lik indirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar, ödeme merkezlerine akın etti. Ödeme merkezlerinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar veznelerde az sayıda görevli personel olduğunu, bunun da kalabalığı daha da artırdığını söyledi.MAAŞIN YARISI VERGİYEEvlerine gönderilen asfalt katılım payını ödemek için saatlerce bekleyen vatandaşlar çileden çıktı. Sırada bekleyen 78 yaşındaki Arif Saraç ve 73 yaşındaki Ahmet Ulaş, "Yaşımıza bakmadan bizi saatlerdir bekletiyorlar" dedi. 69 yaşındaki Hasan Güngör ise tebligattan sonra 1 ay içinde yapılacak ödemede yüzde 25'lik indirimin kendisi için çok önemli olduğunu kaydetti. Güngör, "Aldığımız bin 200 liralık emekli maaşı. Belediyenin gönderdiği vergi 550 lira. Bu karda kışta ayakta zor duruyoruz ama indirim olacak diye geldik" diye konuştu.BORÇ SATIŞTA ORTAYA ÇIKIYORAnkara Büyükşehir Belediyesi Yol ve Asfalt Şube Müdürlüğü, asfalt katılım bedellerinin ödemediğinde tapuya borç kaydı düşüldüğünü belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin daire sahiplerinden kestiği asfalt katılım bedelleri vatandaşı çileden çıkardı.

Vatandaşı isyan ettiren asfalt vergisinde zulüm sürüyor. Kendilerine gönderilen vergiyi ödemek isteyen vatandaşlar saatlerce kuyrukta beklemek zorunda bırakıldı. Soğuk havaya aldırmadan yüzde 25'lik indirim süresinden faydalanmak için sırada bekleyen vatandaşlar, "Hem maaşımızın yarısını alıyorlar hem de bize zulmediyorlar" diye tepki gösterdi.

UZUN KUYRUKLAR VAR

Belediyeler, 400 ile 4 bin 500 lira arasında değişen asfalt vergisi için ev sahiplerine bildirim göndermeye başladı. Erken ödemede yapılan yüzde 25'lik indirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar, ödeme merkezlerine akın etti. Ödeme merkezlerinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar veznelerde az sayıda görevli personel olduğunu, bunun da kalabalığı daha da artırdığını söyledi.

MAAŞIN YARISI VERGİYE

Evlerine gönderilen asfalt katılım payını ödemek için saatlerce bekleyen vatandaşlar çileden çıktı. Sırada bekleyen 78 yaşındaki Arif Saraç ve 73 yaşındaki Ahmet Ulaş, "Yaşımıza bakmadan bizi saatlerdir bekletiyorlar" dedi. 69 yaşındaki Hasan Güngör ise tebligattan sonra 1 ay içinde yapılacak ödemede yüzde 25'lik indirimin kendisi için çok önemli olduğunu kaydetti. Güngör, "Aldığımız bin 200 liralık emekli maaşı. Belediyenin gönderdiği vergi 550 lira. Bu karda kışta ayakta zor duruyoruz ama indirim olacak diye geldik" diye konuştu.

BORÇ SATIŞTA ORTAYA ÇIKIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yol ve Asfalt Şube Müdürlüğü, asfalt katılım bedellerinin ödemediğinde tapuya borç kaydı düşüldüğünü belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.