19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GKM'DE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİLER!

Gebze 20.01.2016 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GKM'DE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİLER!

Gebze Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz günlerde moderatörlüğünü Turgay Güler’in yaptığı “Sıra Dışı” programı Kent Meydanında bulunan kültür merkezi salonunda gerçekleşti. Gündemin değerlendirildiği ve perde arkasında yaşananların gün yüzüne çıkarıldığı programın konuğu Prof. Dr. Mehmet Çelik oldu.   ANLATMAKLA MÜKELLEFİZ Programın moderatörü Turgay Güler açılış konuşmasında, “Bir ülkenin kalkınması, güçlenmesi için gerekli olan şeyleri yapmak istiyorsun, Almanya durumdan rahatsız oluyor. Almanya bu durumdan rahatsız oluyorsa doğru bir şey yapıyorsun demektir. 75 milyon olarak sevinç çığlıkları atman gerekiyor. Bırakın sevinmeyi sessiz kalmayı, sokaklara döküldüler. Gezi parkını kastediyorum. Onu yapmayın bunu yapmayın diye ortalığı yakıp yıktılar. Biz bunu ülkeyi karış karış gezerek anlatıyoruz ve anlatmakla mükellefiz” dedi. BİRLİK OLMA ZAMANIDIR Programın konuşmacı konuğu  Prof. Dr.Mehmet Çelik son dönemlerde yaşanan terör olaylarına değindi. Çelik konuşmasında, “ Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Birlik ve bütünlüğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemler. Terör örgütü ülkenin huzurunu bozmak için elinden geleni yapıyor. Bu oyuna gelmemek sağ duyuyu elden bırakmamak lazım. Ülkemizi bölmek isteyenler geçmişte olduğu gibi yine emellerine ulaşamayacak”ifadelerini kullandı

Gebze Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz günlerde moderatörlüğünü Turgay Güler’in yaptığı “Sıra Dışı” programı Kent Meydanında bulunan kültür merkezi salonunda gerçekleşti. Gündemin değerlendirildiği ve perde arkasında yaşananların gün yüzüne çıkarıldığı programın konuğu Prof. Dr. Mehmet Çelik oldu.  

ANLATMAKLA MÜKELLEFİZ

Programın moderatörü Turgay Güler açılış konuşmasında, “Bir ülkenin kalkınması, güçlenmesi için gerekli olan şeyleri yapmak istiyorsun, Almanya durumdan rahatsız oluyor. Almanya bu durumdan rahatsız oluyorsa doğru bir şey yapıyorsun demektir. 75 milyon olarak sevinç çığlıkları atman gerekiyor. Bırakın sevinmeyi sessiz kalmayı, sokaklara döküldüler. Gezi parkını kastediyorum. Onu yapmayın bunu yapmayın diye ortalığı yakıp yıktılar. Biz bunu ülkeyi karış karış gezerek anlatıyoruz ve anlatmakla mükellefiz” dedi.

BİRLİK OLMA ZAMANIDIR

Programın konuşmacı konuğu  Prof. Dr.Mehmet Çelik son dönemlerde yaşanan terör olaylarına değindi. Çelik konuşmasında, “ Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Birlik ve bütünlüğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemler. Terör örgütü ülkenin huzurunu bozmak için elinden geleni yapıyor. Bu oyuna gelmemek sağ duyuyu elden bırakmamak lazım. Ülkemizi bölmek isteyenler geçmişte olduğu gibi yine emellerine ulaşamayacak”ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.