GKM’de ‘özgüven’ konferansı

Gebze 18.10.2018 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GKM’de ‘özgüven’ konferansı

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri Gebze Kültür Merkezinde farklı konu ve konuklarıyla Gebzelileri ağırlamaya devam ediyor.

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri Gebze Kültür Merkezi’nde farklı konu ve konuklarıyla Gebzelileri ağırlamaya devam ediyor. Ekim ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında eğitimci-yazar Haluk Öztekin ‘Özgüven Nasıl Kazanılır’ konulu konferansıyla Gebzelilerle bir araya geldi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konferansta Haluk Öztekin gençlere kendi deneyimlerini aktardı, öğütlerde bulundu. KİMSENİN HAYALLERİNİ YIKMAYIN Haluk Öztekin konferansında, “Hayatta kimsenin hayallerini kırmamaya özen gösterin. Bir laf vardır ‘ya güzel konuş ya da sus’. Eğer insanları olumsuz yönde etkileyecek bir durumunuz var ise hiç konuşmayın daha iyi. Size hayallerini ya da hedeflerini açan bir kişinin hayallerini yıkmak yerine hiçbir fikrin yoksa bile sana başarılar diliyorum demen yeterlidir. İnsan kendini tanımız ise kendini e yapıp yapamayacağını bilmez ve öz güveni de gelişmez” ifadelerini kullandı.
Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri Gebze Kültür Merkezinde farklı konu ve konuklarıyla Gebzelileri ağırlamaya devam ediyor.

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri Gebze Kültür Merkezi’nde farklı konu ve konuklarıyla Gebzelileri ağırlamaya devam ediyor. Ekim ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında eğitimci-yazar Haluk Öztekin ‘Özgüven Nasıl Kazanılır’ konulu konferansıyla Gebzelilerle bir araya geldi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konferansta Haluk Öztekin gençlere kendi deneyimlerini aktardı, öğütlerde bulundu.

KİMSENİN HAYALLERİNİ YIKMAYIN

Haluk Öztekin konferansında, “Hayatta kimsenin hayallerini kırmamaya özen gösterin. Bir laf vardır ‘ya güzel konuş ya da sus’. Eğer insanları olumsuz yönde etkileyecek bir durumunuz var ise hiç konuşmayın daha iyi. Size hayallerini ya da hedeflerini açan bir kişinin hayallerini yıkmak yerine hiçbir fikrin yoksa bile sana başarılar diliyorum demen yeterlidir. İnsan kendini tanımız ise kendini e yapıp yapamayacağını bilmez ve öz güveni de gelişmez” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.