GKM’DE SEZON EKİM SONU!

Gebze 17.09.2015 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GKM’DE SEZON EKİM SONU!

Gebze Kültür Merkezinde yeni sezon programı Ekim ayının son diliminde start alacak.

Gebze Kültür Merkezinde yeni sezon programı Ekim ayının son diliminde start alacak. Edindiğimiz bilgiye göre Gebze Kültür Merkezi’nin bu dönemki kültürel etkinlikleri geçtiğimiz dönemlere göre daha farklı ve çok sesli olacak.  YENİ ANLAYIŞ OLACAK  Gebze Kültür Merkezinde yeni sezon programı Ekim ayının son diliminde start alacak. Edindiğimiz bilgiye göre Gebze Kültür Merkezi’nin bu dönemki kültürel etkinlikleri geçtiğimiz dönemlere göre daha farklı ve çok sesli olacak. Aldığımız bilgilere göre sinema günleri, tiyatrolar ve etkinlikler haftanın günlerine sabitlenecek, sık sık gelen konuklar yerine yeni konuklarla paneller düzenlenecek, ve tüm Gebzelileri kucaklayan yapımlar olacak.  HERKESE HİTAP EDECEK  Ekim ayı sonundan itibaren start alacak olan programlar öncesi son hazırlıklar tamamlanırken Gebze Kültür Merkezi yeni sezonda da Gebzelilerin kültür sanatla buluşma noktalarından birisi olacak. Gebzeliler 7’den 70’e kültür merkezindeki etkinliklere akın edecek. Geri sayımın başladığı kültür etkinliklerinde Gebzeliler özellikle herkese hitap eden ve kendisini tekrarlamayan etkinliklerin daha faydalı olacağına inanıyor. 
Gebze Kültür Merkezinde yeni sezon programı Ekim ayının son diliminde start alacak.

Gebze Kültür Merkezinde yeni sezon programı Ekim ayının son diliminde start alacak. Edindiğimiz bilgiye göre Gebze Kültür Merkezi’nin bu dönemki kültürel etkinlikleri geçtiğimiz dönemlere göre daha farklı ve çok sesli olacak. 

YENİ ANLAYIŞ OLACAK 

Gebze Kültür Merkezinde yeni sezon programı Ekim ayının son diliminde start alacak. Edindiğimiz bilgiye göre Gebze Kültür Merkezi’nin bu dönemki kültürel etkinlikleri geçtiğimiz dönemlere göre daha farklı ve çok sesli olacak. Aldığımız bilgilere göre sinema günleri, tiyatrolar ve etkinlikler haftanın günlerine sabitlenecek, sık sık gelen konuklar yerine yeni konuklarla paneller düzenlenecek, ve tüm Gebzelileri kucaklayan yapımlar olacak. 

HERKESE HİTAP EDECEK 

Ekim ayı sonundan itibaren start alacak olan programlar öncesi son hazırlıklar tamamlanırken Gebze Kültür Merkezi yeni sezonda da Gebzelilerin kültür sanatla buluşma noktalarından birisi olacak. Gebzeliler 7’den 70’e kültür merkezindeki etkinliklere akın edecek. Geri sayımın başladığı kültür etkinliklerinde Gebzeliler özellikle herkese hitap eden ve kendisini tekrarlamayan etkinliklerin daha faydalı olacağına inanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.