GKM’de ‘sıradışı’ program

Gebze 21.03.2016 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GKM’de ‘sıradışı’ program

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri hız kesmeden sürüyor. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında hafta sonu modaretörlüğünü Turgay Güler’in yaptığı Sıradışı tarih programı GKM’de gerçekleşti.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri hız kesmeden sürüyor. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında hafta sonu modaretörlüğünü Turgay Güler’in yaptığı Sıradışı tarih programı GKM’de gerçekleşti. Prof. Dr. Mehmet Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı programda, günümüzde yaşanan tüm olaylar ve perde arkasında yaşananlar tüm yönleriyle ele alındı. DİPLOMASİ ARACI OLARAK TERÖR Terörün olaylarının çok eskiye dayandığına değinen Prof. Dr. Mehmet Çelik, “Günümüzde diplomasi aracı olarak terör örgütleri kullanılıyor. Özellikle de İslam coğrafyasında. Bu ya etnik terördür, dini terördür ya da mezhebi terördür. Devletler ve istihbaratlar, terör örgütlerini desteklemez, arkasında durmazsa kesinlikle hiçbir terör örgütü 24 saat dayanamaz. Bazı ülkeler bu örgütleri finansal olarak destekliyor, bu örgütleri diplomasi aracı olarak kullanıyor. Maalesef yüzyılımızın bir gerçeği bu” ifadelerini kulladı.
Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri hız kesmeden sürüyor. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında hafta sonu modaretörlüğünü Turgay Güler’in yaptığı Sıradışı tarih programı GKM’de gerçekleşti.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri hız kesmeden sürüyor. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında hafta sonu modaretörlüğünü Turgay Güler’in yaptığı Sıradışı tarih programı GKM’de gerçekleşti. Prof. Dr. Mehmet Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı programda, günümüzde yaşanan tüm olaylar ve perde arkasında yaşananlar tüm yönleriyle ele alındı.

DİPLOMASİ ARACI OLARAK TERÖR

Terörün olaylarının çok eskiye dayandığına değinen Prof. Dr. Mehmet Çelik, “Günümüzde diplomasi aracı olarak terör örgütleri kullanılıyor. Özellikle de İslam coğrafyasında. Bu ya etnik terördür, dini terördür ya da mezhebi terördür. Devletler ve istihbaratlar, terör örgütlerini desteklemez, arkasında durmazsa kesinlikle hiçbir terör örgütü 24 saat dayanamaz. Bazı ülkeler bu örgütleri finansal olarak destekliyor, bu örgütleri diplomasi aracı olarak kullanıyor. Maalesef yüzyılımızın bir gerçeği bu” ifadelerini kulladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.