GKM’de yılın son tiyatrosu oynandı

Gebze 31.12.2015 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GKM’de yılın son tiyatrosu oynandı

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz akşam yılın son programı “Ayyar Hamza” tiyatrosu sahnelendi. Geniş oyuncu kadrosu ve ilginç konusuyla “ Ayyar Hamza” tiyatro sever Gebzelilerden tam not aldı. Eski İstanbul beyefendilerinden Muhterem Efendi ve Zuhuri Efendinin oğullarını kendi istedikleri kızlarla evlendirme çabaları, beyzadelerinde kendi istedikleri kızlarla evlenebilmek için Nimet Bey’in uşağı Hamza’dan yardım istemesi sonucu gelişen olayların anlatıldığı tiyatro gösterisi büyük beğeni aldı. HAFTA SONUNDA SİNEMA VAR Gebze Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri ocak ayında da devam edecek. Yeni yılın ilk programı hafta sonu “Afacanlar Takımı” çocuk sineması ile start alacak. Çocuk sineması cumartesi ve pazar günü 12:00 ve 14:00’de iki seans gösterim yapılacak.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz akşam yılın son programı “Ayyar Hamza” tiyatrosu sahnelendi. Geniş oyuncu kadrosu ve ilginç konusuyla “ Ayyar Hamza” tiyatro sever Gebzelilerden tam not aldı. Eski İstanbul beyefendilerinden Muhterem Efendi ve Zuhuri Efendinin oğullarını kendi istedikleri kızlarla evlendirme çabaları, beyzadelerinde kendi istedikleri kızlarla evlenebilmek için Nimet Bey’in uşağı Hamza’dan yardım istemesi sonucu gelişen olayların anlatıldığı tiyatro gösterisi büyük beğeni aldı.

HAFTA SONUNDA SİNEMA VAR

Gebze Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri ocak ayında da devam edecek. Yeni yılın ilk programı hafta sonu “Afacanlar Takımı” çocuk sineması ile start alacak. Çocuk sineması cumartesi ve pazar günü 12:00 ve 14:00’de iki seans gösterim yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.