19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GKM kültür sanatın merkezi oldu

Gebze 28.01.2016 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GKM kültür sanatın merkezi oldu

Gebze Kültür Merkezi her kesime hitap eden etkinliklerle tıklım tıklım doluyor. Türkiye’nin seçkin kültür, sanat, bilim ve düşünce adamlarını ağırlayan Gebze Kültür Merkezi’ndeki etkinlikler büyük ilgi topluyor.

Gebze Kültür Merkezi her kesime hitap eden etkinliklerle tıklım tıklım doluyor. Türkiye’nin seçkin kültür, sanat, bilim ve düşünce adamlarını ağırlayan Gebze Kültür Merkezi’ndeki etkinlikler büyük ilgi topluyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla düzenlenen anketlerden gelen veriler dikkate alınarak hazırlanan programlar her kesime hitap ediyor. 2015-2016 kültür sezonunda bir çok ünlü ismi ağırlayan Gebze Kültür Merkezi tıklım tıklım doluyor. Son olarak Prof. Dr. Üstün Dökmen, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nu konuk eden GKM’de salona sığmayan Gebzeliler programı fuaye alanında kurulan sinevizyondan izlemek zorunda kaldı. NİTELİKLİ PROGRAMLARLA SALONLAR TIKLIM TIKLIM Altyapı ve üstyapı yatırımlarında olduğu gibi kültür ve sanat etkinliklerinde de vatandaşların ve gençlerin beğeni ve taleplerine büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Köşker, “Her alanda olduğu gibi kültür sanat etkinliklerinde de vatandaş odaklı hizmet temel ilkemizdir” diye konuştu. Etkinlikleri yakından takip eden ve Gebzelilerle birlikte izleyen Başkan Köşker, “Geçtiğimiz yıl kültür sanat sezonunu açarken kapsamlı bir kamuoyu araştırması yaptık. Vatandaşlarımızın GKM’de görmek ve dinlemek istedikleri isimleri ve programları tespit ettik. Onların talep ve beğenilerine uygun her kesime ve her yaşa hitap eden nitelikli programlar düzenliyoruz. Kültür ve sanat dünyamızın seçkin isimlerinin katıldığı konferanslar, konserler, söyleşiler, tiyatro ve sinema gösterilerinde salonlarımız tıklım tıklım doluyor. Dolu salonlar, kültür ve sanata gösterilen ilgi ve rağbet bizleri de mutlu ediyor” dedi. KÜLTÜREL KALKINMA DÖNEMİ Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçede başta altyapı olmak üzere ulaşım, çevre düzenleme, park, meydan, kapalı pazaryeri, sosyal, kültürel ve sportif alanda gerçekleştirilen yatırımlarla hissedilir bir fiziki değişim yaşandığını belirterek, “Gebze’de fiziki kalkınmayla eş zamanlı olarak sosyal ve kültürel kalkınmayı da birlikte yürütüyoruz. Gebze Kültür Merkezi kompleksimize ilaveten iki mahallemizde bilim ve sanat merkezi inşa ettik. Yakında açılışını yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bu dönemde Gebze’de kültürel ve sanatsal alanda hizmet çıtamızı hızla yukarılara çıkarıyoruz. Gebzemiz bir kültür şehri olma yolunda hızla ilerliyor” şeklinde konuştu.
Gebze Kültür Merkezi her kesime hitap eden etkinliklerle tıklım tıklım doluyor. Türkiye’nin seçkin kültür, sanat, bilim ve düşünce adamlarını ağırlayan Gebze Kültür Merkezi’ndeki etkinlikler büyük ilgi topluyor.

Gebze Kültür Merkezi her kesime hitap eden etkinliklerle tıklım tıklım doluyor. Türkiye’nin seçkin kültür, sanat, bilim ve düşünce adamlarını ağırlayan Gebze Kültür Merkezi’ndeki etkinlikler büyük ilgi topluyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla düzenlenen anketlerden gelen veriler dikkate alınarak hazırlanan programlar her kesime hitap ediyor. 2015-2016 kültür sezonunda bir çok ünlü ismi ağırlayan Gebze Kültür Merkezi tıklım tıklım doluyor. Son olarak Prof. Dr. Üstün Dökmen, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nu konuk eden GKM’de salona sığmayan Gebzeliler programı fuaye alanında kurulan sinevizyondan izlemek zorunda kaldı.

NİTELİKLİ PROGRAMLARLA SALONLAR TIKLIM TIKLIM

Altyapı ve üstyapı yatırımlarında olduğu gibi kültür ve sanat etkinliklerinde de vatandaşların ve gençlerin beğeni ve taleplerine büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Köşker, “Her alanda olduğu gibi kültür sanat etkinliklerinde de vatandaş odaklı hizmet temel ilkemizdir” diye konuştu. Etkinlikleri yakından takip eden ve Gebzelilerle birlikte izleyen Başkan Köşker, “Geçtiğimiz yıl kültür sanat sezonunu açarken kapsamlı bir kamuoyu araştırması yaptık. Vatandaşlarımızın GKM’de görmek ve dinlemek istedikleri isimleri ve programları tespit ettik. Onların talep ve beğenilerine uygun her kesime ve her yaşa hitap eden nitelikli programlar düzenliyoruz. Kültür ve sanat dünyamızın seçkin isimlerinin katıldığı konferanslar, konserler, söyleşiler, tiyatro ve sinema gösterilerinde salonlarımız tıklım tıklım doluyor. Dolu salonlar, kültür ve sanata gösterilen ilgi ve rağbet bizleri de mutlu ediyor” dedi.

KÜLTÜREL KALKINMA DÖNEMİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçede başta altyapı olmak üzere ulaşım, çevre düzenleme, park, meydan, kapalı pazaryeri, sosyal, kültürel ve sportif alanda gerçekleştirilen yatırımlarla hissedilir bir fiziki değişim yaşandığını belirterek, “Gebze’de fiziki kalkınmayla eş zamanlı olarak sosyal ve kültürel kalkınmayı da birlikte yürütüyoruz. Gebze Kültür Merkezi kompleksimize ilaveten iki mahallemizde bilim ve sanat merkezi inşa ettik. Yakında açılışını yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bu dönemde Gebze’de kültürel ve sanatsal alanda hizmet çıtamızı hızla yukarılara çıkarıyoruz. Gebzemiz bir kültür şehri olma yolunda hızla ilerliyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.