19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GMK iftarda buluştu

Gebze 30.05.2019 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GMK iftarda buluştu

Gebze Motosiklet Kulübü (GMK), geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini kulübün dernek binasında düzenledi. Gebzeli motosiklet tutkunlarını buluşturan iftarda Gebze Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Barış Bal, dernek yöneticileri, dernek üyeleri ve aileleri yer aldı. İftar yemeğinden önce 2013 yılında gerçekleşen Çanakkale gezisinde talihsiz bir kaza sonrasında hayatını kaybeden Batuhan Suvar için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve dua edildi. Ezanın okunmasıyla birlikte motosiklet tutkunları hep beraber oruçlarını açmanın keyfini yaşadı. SAĞLAM ADIMLARLA DEVAM EDECEĞİZ Yapılan organizasyon hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Gebze Motosiklet Kulübü Başkanı Barış Bal şunları dile getirdi; “Kulüp olarak 2009’da çıktığımız yolda 10. yılımızda kendi merkezimizde tüm üyelerimizin katılımıyla toplu iftar yemeğimizi icra ettik. Bugün burada ayrıca 2013 yılında elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Batuhan Suvar arkadaşımızın okumasını da yaptık. Her yıl bu tarz organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Gebze Motosiklet Kulübü olarak yolumuza sağlam adımlarla devam edeceğiz. Yeni yerler, yeni insanlar keşfetmek için yolumuz uzun diyoruz. İnşallah daha güzel organizasyonlarda bir arada olmayı sürdüreceğiz.”

Gebze Motosiklet Kulübü (GMK), geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini kulübün dernek binasında düzenledi. Gebzeli motosiklet tutkunlarını buluşturan iftarda Gebze Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Barış Bal, dernek yöneticileri, dernek üyeleri ve aileleri yer aldı. İftar yemeğinden önce 2013 yılında gerçekleşen Çanakkale gezisinde talihsiz bir kaza sonrasında hayatını kaybeden Batuhan Suvar için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve dua edildi. Ezanın okunmasıyla birlikte motosiklet tutkunları hep beraber oruçlarını açmanın keyfini yaşadı.

SAĞLAM ADIMLARLA DEVAM EDECEĞİZ

Yapılan organizasyon hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Gebze Motosiklet Kulübü Başkanı Barış Bal şunları dile getirdi; “Kulüp olarak 2009’da çıktığımız yolda 10. yılımızda kendi merkezimizde tüm üyelerimizin katılımıyla toplu iftar yemeğimizi icra ettik. Bugün burada ayrıca 2013 yılında elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Batuhan Suvar arkadaşımızın okumasını da yaptık. Her yıl bu tarz organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Gebze Motosiklet Kulübü olarak yolumuza sağlam adımlarla devam edeceğiz. Yeni yerler, yeni insanlar keşfetmek için yolumuz uzun diyoruz. İnşallah daha güzel organizasyonlarda bir arada olmayı sürdüreceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.