GÖK CATERİNG Çayırova’da Açıldı

Çayırova 03.02.2018 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GÖK CATERİNG Çayırova’da Açıldı

26 yılı aşkın tecrübesi ve ön planda tuttuğu müşteri memnuniyeti politikası ile toplu yemek sektöründe tercih edilir bir marka haline gelen GÖK Catering gerçekleştirdiği açılış töreni ile Çayırova’da hizmet vermeye başladı.

Son yıllarda dünyada yükselişe geçen Türk mutfağının farklı yöresel lezzetlerini sunan, iyi hizmet, kaliteli ürün ve dürüst çalışma prensibiyle teknoloji ve kaliteyi mutfağında birleştirmeyi başaran Gök Catering’in sahipliğini Mehmet Gök, Zekiye Gök ve Murat Gök yapıyor.İlk olarak Kartal’da sektöre adımını atan Gök Catering eğitimli personel, yüksek kalite düzeyi ve catering  sahasına dair profesyonel bakış açısı ile, hazır yemek sektöründe sürekli gelişen bir profil çizmeye devam ederek Çayırova Cumhuriyet Mahallesi Abdi İpekçi adresinde ikinci şubesini hayata geçirdi. Sağlam bir teknolojik alt yapıya sahip olan Gök Catering, istendiği takdirde firmalar bünyesinde özel mutfaklar kurmakta ve özel yemek organizasyonları sunmakta, müşteriye özel alternatifler sağlayacak donanıma sahip. DUALARLA AÇILDI Açılış kurdelesini firma sahipleri olan Gök ailesi birlikte keserken törende dua okundu. Daha sonra açılışa davet edilen konuklar hem tesisleri gezdi hem de firmanın ürettiği yemeklerin tadına baktılar. Gök Catering düğün, nişan, davet, kokteyl, iş yemeği, doğum günü, fuar, sempozyum, seminer, açılış gibi özel gün organizasyonlarınızda eksiksiz bir yemek hizmeti vermek amacıyla kurmuş olduğu organizasyon ekibi özel günlerde ayrıcalık yaratacak kapasitede. Düğün, Nişan, Kokteyler ( Firma Açılış Organizasyonları, Düğün, Nikah vb kutlama etkinlikleri, Kurumsal Aktiviteler. Fuar Organizasyonları, Sergi ve Sanatsal Tanıtım Aktiviteleri. ), Coffee Break ( Toplantı, Seminer ve Konferans tipi Her Türlü Kurumsal Organizasyonlar. ), Açık Büfe Yemek ( Her Türlü Özel Davet Organizasyonları, Düğün ve Nişan Organizasyonları, Kurumsal Tüm Aktiviteler. ), Kahvaltı / Brunch ( Klasik Açık Büfe Kahvaltı, Set Menü Kahvaltı, Brunch, Serpme Kahvaltı. ), Yat Gezileri, Piknik gibi organizasyonlarda hizmet veriyor.
26 yılı aşkın tecrübesi ve ön planda tuttuğu müşteri memnuniyeti politikası ile toplu yemek sektöründe tercih edilir bir marka haline gelen GÖK Catering gerçekleştirdiği açılış töreni ile Çayırova’da hizmet vermeye başladı.

Son yıllarda dünyada yükselişe geçen Türk mutfağının farklı yöresel lezzetlerini sunan, iyi hizmet, kaliteli ürün ve dürüst çalışma prensibiyle teknoloji ve kaliteyi mutfağında birleştirmeyi başaran Gök Catering’in sahipliğini Mehmet Gök, Zekiye Gök ve Murat Gök yapıyor.İlk olarak Kartal’da sektöre adımını atan Gök Catering eğitimli personel, yüksek kalite düzeyi ve catering  sahasına dair profesyonel bakış açısı ile, hazır yemek sektöründe sürekli gelişen bir profil çizmeye devam ederek Çayırova Cumhuriyet Mahallesi Abdi İpekçi adresinde ikinci şubesini hayata geçirdi. Sağlam bir teknolojik alt yapıya sahip olan Gök Catering, istendiği takdirde firmalar bünyesinde özel mutfaklar kurmakta ve özel yemek organizasyonları sunmakta, müşteriye özel alternatifler sağlayacak donanıma sahip.

DUALARLA AÇILDI

Açılış kurdelesini firma sahipleri olan Gök ailesi birlikte keserken törende dua okundu. Daha sonra açılışa davet edilen konuklar hem tesisleri gezdi hem de firmanın ürettiği yemeklerin tadına baktılar. Gök Catering düğün, nişan, davet, kokteyl, iş yemeği, doğum günü, fuar, sempozyum, seminer, açılış gibi özel gün organizasyonlarınızda eksiksiz bir yemek hizmeti vermek amacıyla kurmuş olduğu organizasyon ekibi özel günlerde ayrıcalık yaratacak kapasitede. Düğün, Nişan, Kokteyler ( Firma Açılış Organizasyonları, Düğün, Nikah vb kutlama etkinlikleri, Kurumsal Aktiviteler. Fuar Organizasyonları, Sergi ve Sanatsal Tanıtım Aktiviteleri. ), Coffee Break ( Toplantı, Seminer ve Konferans tipi Her Türlü Kurumsal Organizasyonlar. ), Açık Büfe Yemek ( Her Türlü Özel Davet Organizasyonları, Düğün ve Nişan Organizasyonları, Kurumsal Tüm Aktiviteler. ), Kahvaltı / Brunch ( Klasik Açık Büfe Kahvaltı, Set Menü Kahvaltı, Brunch, Serpme Kahvaltı. ), Yat Gezileri, Piknik gibi organizasyonlarda hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.